קבלת שבתתת

קבלת שבתתת

ועוד שבוע עבר לו.. מכון שהוא עבר לכם מהר כמו שהוא עבר לי?? טוב.. מהיום אנחנו מוסיפים חידוש לקבלת שבת... חוץ מהדבר הטוב הרע והסתם משהו והברכת שבת לכל השמוצניקים... אז מעכשיו גם ספרו מה עשיתם בכל השבוע האחרון.. ומה אתם מתכננים לסופש יאללה... שבת שלום לכולםםם

MANEL1991

New member
לא היה לי שבוע טוב...

דבר טוב- עבדתי אתמול, העבודה הייתה ממש קלילה ויצאתי עשירה:] דבר רע- היה לי רע מאוד בקן... ככה שהתרחקתי ממנו דווקא בתקופה של החג קן ואני לא אשתתף בחג קן. תחילת שבוע הייתי בהכנות לחג קן, אחרי זה כבר לא הייתי, אז עשיתי לי זמן איכות עם חברים שלא ראיתי הרבה זמן. חוצמזה, עבדתי אתמול יחד עם חברה במלצרות, היה סטלני ביותר! לסופ"ש אינלי תכניות מיוחדות... הערב אני כנראה אצא או משו... ומחר אני לא חושבת שאני אעשה משו... שבוע טוב שיהיה. נ.ב-השבוע הרגיש כמו נצח... הוא לא עבר מהר בכלל...

MANEL1991

New member
אני לא סגורה על אם אני באה או לא...

פשוט התאכזבתי. מהמון אנשים. חברים טובים בעיקר.

jast

New member
כן אני שמעתי..

משהו.. על אנשים מסויימים מהקן שלך.. אני לא יודעת אם זה קשור:/ אבל אני תמיד יכולה לעודד אותך אם את רוצה!

jast

New member
יואו! זה היה מעליב..

'נהה גם ככה רע לי.. מה כבר יכול להיות?? את הרי לא יכולה לגרום לי להיות יותר עצובה או משהו...' שיואו, איזה זלזול ביכולות העידוד שלי.

MANEL1991

New member
לאאא!!

זה רק נשמע ככה!! זה לא מה שאת חושבת!! רק אל תעזבי אותי:'( [טוב, החלק הזה לא קשור...אבל זה היה קשה דורש!!]

רע לך ?

תתעודדי! תחשבי בצורה הזאת: לפחות את היית הזרע הכי מהיר מכולם... ותאמיני לי היה הרבה... ואת את השגת את כולם!

כן תחשבו על זה כשאתם מרגישים

רע אפסים ובלה בלה בלה בלה אתם הייתם הכי מהירים! תחשבו על זה! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

jast

New member
אינלי כח לזה. ובכל זאת..

ראשון עד שלישי הייתה הכנה לטיול, היה כזה כייף ומצחיק. רביעי- הייתי בתל אביב, גם היה ממש כייף... הלכנו למסעדה טיבעונית ואכלתי "בודהה בורגר" שזה ממש טעים- המבורגר מנבטים וכל מיני דברים טבעיים כאלה.. חמישי- בבוקר היה פיקניק... אח"כ רבתי עם הקומונרים, רוני ממש עיצבנה אותי.. אבל זה לא חשוב כרגע... והחניכים שלי לא יוצאים לטיול:/ ובסוף, אחרי שהרסתי את הפעולת הכנה לי' מעוניינים והלכתי לדבר בטלפון(איתו
), שייקו דיבר איתי וזה, וניסה לשכנע אותי להמשיך להדריך שנה הבאה(כשעוד הוא רמז לכך שאני מדריכה גרועה.. ואז אמר שפשוט לא הבנתי אותו נכון)... אז הוא היה בסדר אחרי הכל... אח"כ רבתי עם אבא, וניראה לי שהוא ממש נעלב ממני.. היום- עשינו מכירת עוגות בתל אביב, אני התחלתי לדבר עם דתיים חמודים שלא הרשו לי להניח תפילין ורוני התעצבנה עלי וכעסה עליהם שהם מדברים איתי.. אח"כ היא אמרה לי שאני עם שומרית ואני מייצגת את התנועה, אז אסור לי לדבר איתם או משו... רוני היא בכלל דוספובית... ולמה שהיא תגיד לי עם מי לדבר ומי לא? לאחשוב.. חזרתי לבית של אמא, היא העיפה אותי מהבית כי לא אכלתי את הבשר שהיא הכינה ונעלבה מזה למרות שניסיתי להסביר לה, שוב, שאני פשוט לא אוכלת בשר, והיא מסרבת לקלוט.. אז הלכתי לאבא, ועכשיו אני פה:/

כמה דברים...

א. זה ממש לא בסדר שפוצצת לשייקו את הפעולה... אבל משמ לא בסדר!!! בקשר להדרכה שנה הבאה על זה אני לא אדבר איתך פה... ב. איך הם עיצבנו אותך? מה כבר קרה??

jast

New member
אני מעדיפה...

להסתכל על הדברים האופטימיים.

ח'ני,

לא נורא שחניכים לא יוצאים לטיול לפחות את היית בטיול ונהנת, לא נורא שפוצצת פעולה לי' חח..למרות שזה לא ממש טוב,אבל קורה:] דוסופובית?חחח זה הצחיק אותי, אני מקווה שהלך טוב במכירה:) ומה קרה עם ההורים לא הבנתי...!
אוהבת אותך המון!!!:]

שבת שלום.... :\

דבר טוב: לא כ''כ היה... כל החזרות לחג קן... איכשהו זה היה מש'ו חיובי וכיפי... (על מי אני עובדת?!?!) אה והסתפרתי קצר ביום חמישי.. דבר רע: יש לי הרבה! המון אנשים עיצבנו אותי ואני מתה להרוג הרבה מהם אני לא מרגישה טוב פיזית ונפשית כבר שבוע, מרגישה רע פשוט חרא לי ועיקמתי את פרק כף היד בחזרות לחג קן. מתכננת להיות בחג קן של ראשון מרכז (הכי פגז!!!) נ.ב. השבוע באמת עבר במהירות...

טוב אני!

דבר טוב: תמיד כשאני פותחת עם השאלה הזאת אני מנסה לחשוב על איזה דבר טוב כבר היה לי השבוע? כמעט ולא היה...ואם אני לא זוכרת כניראה שלא היה... דבר רע: בהכנות לחג קן היה ממש קשה... היה חם בטירוף וכל יום חזרתי מים הביתה!!!.... והיה לי כאבי בטן מטורפים מהמחזור והייתי צריכה לשחק כל מיני משחקים בשביל שזה יהיה לבוגרים.... ואיך השבוע עבר? אותו הדבר היה חם עשינו הרבה חזרות(יחסית) כל יום באתי ב-12 לקן וחזרתי ב-6 או 7 הביתה... ניקינו פעמים את הקן... פגשתי את שי וראיתי את הפרקים האחרונים של מכושפות!!! יאואוא אי אפשר דיייי זה כזה כזה כזה עצוב!

למעלה