קבלת שבוע

Don Nirtin

New member
קבלת שבוע../images/Emo87.gif

בגלל אי אילו סיבות שלא יפורטו כאן אני מאחר עם קבלת השבת המסורתית. אבל - תענו על זה. טוב?
השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: - התעצבנתי בגלל: - התאכזבתי בגלל: - בכיתי בגלל: - הדבר שהכי הצחיק אותי: - הרגשתי טוב עם עצמי כי: - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: - הספר הכי טוב שקראתי: - הסרט הכי טוב שראיתי: - הדבר הכי טעים שאכלתי: - משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: - הדובדבן בקצפת היה: - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: - רציתי להגיד תודה ל: - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא:
השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): - באיזו רמה אני היום: - כמה רמות עליתי: - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: - מכרתי: - קניתי: - מצאתי:
תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: - אסיים את הקווסטים: - אתחדש ב: - שונות: - לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: ואיך אפשר שלא - הוסיפו תמונה בכל נושא שתמצאו לנכון (מלבד תמונות שעוברות על החוקים הידועים לכולנו); תמונה מהמשחק, תמונה חמודה שמצאתם ברשת או אפילו תמונה שלכם, אם אתם מוצאים לנכון לחשוף את פרצופכם הלא וירטואלי
שיהיה לכולנו שבוע נפלא.

ווינגז

New member
יאללה, תעשו לי טובה ותגיבו ../images/Emo150.gif

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: ראשון, כי יעל הצחיקה אותי בשיחת בגדים ושאר נושאים נקביים.
- התעצבנתי בגלל: אבא/חברה טובה שפתאום החליטה שהיא לא רוצה. - התאכזבתי בגלל: אבא - בכיתי בגלל: עצבים ולחץ - הדבר שהכי הצחיק אותי: חלקים מסויימים מהשיחה עם יעל-ללי - הרגשתי טוב עם עצמי כי: קניתי בגדים למרות שאני שונאת את זה, יצאתי עם חברים מביה"ס (לשעבר) למרות שבד"כ זה לא קורה. - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: כל Extraordinary Machine (הדיסק) של Fiona Apple, פשוט מעולה. - הספר הכי טוב שקראתי: לא יצא לי. - הסרט הכי טוב שראיתי: גם, נראה לי. - הדבר הכי טעים שאכלתי: שוקולד מריר - 70% קקאו. - משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי:
I took off my glasses While you were yelling at me once more than once So as not to see you see me react Should've put 'em, should've put 'em on again So I could see you see me sincerely yelling back I bet your fortressed face Belied your fort of lace It is by the grace of me You never learned what I could see​
- הדובדבן בקצפת היה: החתולימים, יעל שהרגיעה אותי, בני הדודים ואח שלי.
- האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: יעל, בני הדודים שלי, אח שלי.
- רציתי להגיד תודה ל: אח שלי ויעל, כמובן. - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: יהיה קצת יותר טוב. השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: איזה יום זה היה, ספיר? - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): אמ, Last Material For Building A New House, A Spell That Seals Up A Critical Danger II. ספיר.
- באיזו רמה אני היום: 57, פוי. - כמה רמות עליתי: אחת, השבוע. - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: Fire Boars.
- מכרתי: לא יודעת, דרופים מגניבים דווקא. - קניתי: שיקויים כרגיל, פוי. - מצאתי: מלא דרופים, ו-Sap (עוד שניים! אני רוצה רק עוד שניים!) תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: 58, אם יהיה לי זמן מהצבא. - אסיים את הקווסטים: אולי את אלו שספיר ואני עובדות עליהם?
תלוי בספיר. - אתחדש ב: דברים לרמה 58, ואמרו אמן. - שונות: ספיר מלכה, וגם יעל. [כן, שתקו, וסליחה על הבלאגן
]

יאי../images/Emo118.gif

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: היום, סיימתי את 3 הסוניקים הראשונים, שוב! XD [זה קורה כל חצי שנה] - התעצבנתי בגלל: יותר מדי נקיונות וסידורים לקראת בואה של כל המשפחה של אמא.. - התאכזבתי בגלל: לא למדתי כמו שרציתי. לא התחלתי את המיקודית בת 350 העמודים בפיזיקה כשבעוד שבוע יש מתכונת - הדבר שהכי הצחיק אותי: XDD שיחות עם ספיר.
- הרגשתי טוב עם עצמי כי: בכל זאת כן עשיתי קצת במתמטיקה.. - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: Who is it של מייקל ג'קסון- זה דומה למנגינה של שלב הקרח בסוניק. - הסרט הכי טוב שראיתי: משהו נדפק בyes השבוע.. לא היה משהו מעניין |: - הדבר הכי טעים שאכלתי: לפטה
[לביבות/קציצות מצה?] - משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: I thought I had it but I stumbled [סתם בא לי] - הדובדבן בקצפת היה: מפגשים עם המשפחה D: - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: ספיר, וחברה של אח שלי :O - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: נעבור את הבגרות במעבדה בפיזיקה בשלום. השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: שיחקתי רק יום אחד עם ספיר [מתוך כל השבוע..] והיה איתה כיף ^^ - באיזו רמה אני היום: הקרוסדר 71, לא זז.. xbowמנית ברמה 21 :O - כמה רמות עליתי: עם הקשתית אחת. XD - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: היה כיף להרוג את Jr Balrog בשרת פרטי.. - מצאתי: בשרת הפרטי מצאתי מלא דברים
אבל זה לא רלוונטי באמת. - לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: יכול להיות שאני מתגעגע למייפל, אבל עליית הרמות ממש איטית אז.. ._.

ווינגז

New member
יו, התמונה אדירה ../images/Emo47.gif

יאללה יאללה, עליית רמות איטית זה לא תירוץ, בוא להסתובב עם ספיר ואיתי.

miss_t

New member
תורי../images/Emo140.gif

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: שני, חברים הכירו לי סרטונים קורעים בUTUBE - התעצבנתי בגלל: כימיה - התאכזבתי בגלל: מארי קירי, פאולינג, מוליקן ושרדינגר - בכיתי בגלל: כימיה - הדבר שהכי הצחיק אותי: הסרטונים המצחיקים (חפשו "אני רוצה להיות שם" וגם את "will it blend" - הרגשתי טוב עם עצמי כי: עשיתי מה שרציתי - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: "שלום לכם ילדים וילדות, אני יובל המבולבל! האא!" [יש לי אח קטן!] - הספר הכי טוב שקראתי: General Chemisty הספר היחיד שקראתי השבוע - הסרט הכי טוב שראיתי: לא ראיתי - הדבר הכי טעים שאכלתי: סלט חצילים - משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: im not gonna write u a love song - הדובדבן בקצפת היה: הצלחתי בסופו של דבר להבין מה על כימיה גרעינית - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: ידיד טוב - רציתי להגיד תודה ל: רופא התורן במר"מ שהיה נחמד ורשם לי אנטיביוטיקה לפני שהגרון שלי יצא ממקומו. - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: לעבור 2 מבחנים בכימיה ובחדו"א בשלום [ וגם את שני המבחנים בשבוע שאחרי] השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: ראשון, כשעוד הייתי בבית ושיחקתי קצת. - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): APQ, מעיק כי הייתי LEADER ומתתי (מזל שאפשר להחליף לידר!) - באיזו רמה אני היום: 72 - כמה רמות עליתי: 0 - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: CROG? - מכרתי: המון דברים- עגילים מגילות תפוחים - קניתי: maplemas lights אהבתי! - מצאתי: מגילה של DEF שנמכרה לכל המרבה במחיר. תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: - לא אשחק ככל הנראה. - אסיים את הקווסטים: - - אתחדש ב: NX? - שונות: - - לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: דלקת גרון זה לא כיף. גם לא כאב גרון. בפסח לא באמת משמינים כי אין מה לאכול. ללמוד למבחנים קשים זה מתסכל במקצת.

spongbob

New member
../images/Emo110.gif השבוע שלי =]=

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: יום רביעי - התעצבנתי בגלל: חברים שלי - התאכזבתי בגלל:חברים שלי - בכיתי בגלל: חברים מעצבנים - הדבר שהכי הצחיק אותי: היו הרבה =] - הרגשתי טוב עם עצמי כי: משהו עם אחותי - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: "אדם צובר זיכרונות" - הספר הכי טוב שקראתי:- - הסרט הכי טוב שראיתי:- - הדבר הכי טעים שאכלתי: לטקס של אמא של חבר שלי - משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: "אדם צובר זיכרונות בימות הקיץ, בימווות הקיץת כמו חגב" - הדובדבן בקצפת היה: יום רביעי - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: אחותי ודודה שלי - רציתי להגיד תודה ל: דודה שלי - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: היום שקים
מכרה לי את הלאמה סטאף ונתנה לי את הרעיון ששינה את חיי =] - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): piece of crack - באיזו רמה אני היום: 73 - כמה רמות עליתי: 0 - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: zombie lupin - מכרתי: etc לחחנות חחח - קניתי: לאמה סטאף - מצאתי: כל מי פיציפקעס תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: 73 - אסיים את הקווסטים: זה של הזקן בדונגאון עם הכדורים ופיס אוף קראק - אתחדש ב: הלואי! שרביט - שונות: מקווה להרוייח ים של מסוס

sapir aloud555

New member
מיאוו.

אז לפני שאני הולכת לחרוש לספרות, נענה על זה. השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: לא יודעת, תחושת הזמן נעלמת כשיש חופש. |: - התעצבנתי בגלל: אחי.. - התאכזבתי בגלל: שלא עשיתי שום דבר החופש הזה. לפחות שום דבר שיצדיק שהיה חופש. ארר. - בכיתי בגלל: לא בכיתי - הדבר שהכי הצחיק אותי: RPG עם מיכאל, לולו. מקלחת זה דבר טוב. אפילו ל4. - הרגשתי טוב עם עצמי כי: לא יודעת, - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: Resonance של T.M.Revolution - הספר הכי טוב שקראתי: לא קראתי ספרים טובים השבוע, לצערי. - הסרט הכי טוב שראיתי: גם זה לא. - הדבר הכי טעים שאכלתי: קציצות מצה, פרגיות. (אוו~) - משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: - - הדובדבן בקצפת היה: - - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: לין וג'ון~ - רציתי להגיד תודה ל: נ"ל - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: .. שיהיה בסדר. רק זה. השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: לא יודעת באילו ימים זה היה, אבל היום שהייתי עם יעל בMacis, והיום שהתאמנתי עם לין~ - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): Free Spirit בלודי. מזעזע. - באיזו רמה אני היום: נממ - כמה רמות עליתי: 2 - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: Macis - מכרתי: - - קניתי: - - מצאתי: הרבה דברים לNPC. תחזית לשבוע הבא: לא נראה לי שיהיה לי זמן בחודש הקרוב לשחק. - לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: 3>

למעלה