קבלת פנים

הודה 77

New member
קבלת פנים

לבבית ומסבירת פנים כל כך נעים במחשב נפגשים עם מיטב האנשים. איחולי בריאות לאריקה שובי לאיתנך עכשיו,בזו הדקה!

erika6

New member
../images/Emo51.gif הודה על איחוליך../images/Emo108.gif

אני בשלבי החמלה

erika6

New member
שיר של לאה שבת../images/Emo108.gif

ביצוע: לאה שבת מילים: לאה שבת לחן: לאה שבת מתוך האלבום: חום שאתה מחפש (1990) סך הכל אני רוצה, לחיות את חיי בשקט. לא רוצה מלחמות, לא לא. נמאס לי להתנדנד, בין חום לקור, בין רע לטוב, רוצה לחיות בכיף... רק החיים, לוקחים אותי. החיים, נוהגים אותי. רק החיים, לוקחים אותי, החיים, נוהגים אותי, נוהגים אותי. סך הכל אני רוצה, לחיות את חיי בשקט, לא רוצה מלחמות, לא לא. נמאס לי להתנדנד, בין חום לקור, בין רע לטוב, רוצה לחיות בכיף, בכיף... רק החיים... השיר מדבר בעד עצמו נשלח לראש ממשלתנו מפורום זה אנרגיות טובות ונאחל התקדמות נוספת להחלמתו

yaely2

New member
מנהל
להודה על הכתיבה היפה ../images/Emo47.gif

נהניתי לקרוא. בפרט שהקדשת מחשבה לפורום ולחברתנו אריקה בשעת לילה מאוחרת. אוהבים אותך.

אדזה

New member
אריקה

מקווה שהמחלה לא רצינית,עד היום גם לא ידענו שלא הרגשת טוב,אבל טוב מאוחר מאשר בכלל לא,מאחלת לך החלמה מהירה ושנעבור את החורף בלי מחלות נוספות,

erika6

New member
אדזה../images/Emo51.gif אומנם לא רציתי../images/Emo108.gif

אבל שיתק אותי למיטה לכמה ימים

erika6

New member
פספוסים "מארץ נהדרת"../images/Emo108.gif

נא ללחוץ על הורדה מהפורום של קסם

י מ י ת 2

New member
לילה טוב לכלם לילה גשום../images/Emo182.gif

בימים האחרונים לא נכנסתי כל כך כי הייתי לחוצה ועסוקה. אני שמח לגלות לאריקה כבר הבריאה ושאתם מסתדרים טוב מאד גם בלעדי. הזכרתם את העשרה בטבת יום הקדיש הלאומי. הייתי ביד ושם לפני מספר שבועות . חובה לבקר שם. במנהרות הכותל שהודה ציינה עדיין לא הייתי. באמת מתכוננת איכשהו להגיע לשם. בינתיים חזרתי מערב סיפורים שהשתתפתי בו יעלי עשתה לי הפתעה והופיעה.
הרגשתי ממש בשמים.ביום גשם כזה, הטריחה עצמה מפתח תקוה ועוד באוטובוסים. באמת יעלי כל הכבוד. וסליחה שבגללי נרטבת. אוי שלא תחלי לי פתאם שוב. מיד כשאת חוזרת הביתה שתי גוגל מוגל ליתר בטחון ןלמניעה. לילה טוב לכלם כולם.

yaely2

New member
מנהל
בינה מתוקה אפילו../images/Emo182.gifלא ירדה עליי

חזרתי הביתה יבשה לחלוטין. גם לו הייתי נרטבת עד לשד עצמותיי זה היה שווה את החוויה לשמוע אותך, אלה לא סתם מילים ימית סיפרה סיפורים מרתקים בטוב טעם. הייתי בטוחה שאהנה (מי לא אוהב סיפורים?) אך לא תארתי לעצמי הנאה כל כך רבה.

yaely2

New member
מנהל
../images/Emo52.gifהתבלבלתי. במקום בינה צ"ל

כתוב ימית, והתכוונתי לימית. מבולבלי מבלובלי, לא יודעת מה קרה לי

למעלה