- קבלת פנים -

רחלי1

New member
- קבלת פנים -

ועידת כלות יקרה...
- יוצא לי להתעורר בכל בוקר עם איזה 15 שאלות חדשות (ואוויליות, לרוב...) בראש. הפעם תהיתי: את מי נהוג לגייס לקבלת הפנים? (חוץ מהזוג המאושר וההורים, שזה, מן הסתם, ברור). תודה ובוקר טוב

אתי@

New member
מה ז´תומרת לגייס? הכוונה מי יעמוד

בכניסה ויקבל את האורחים???

J-סיקה

New member
לדעתי רק מי שחייב !!!

שלושת הזוגות המובלים של הערב ההורים של החתן\כלה והזוג הטרי האחים והאחיות יכולים להסתובב בין האורחים ו"לשעשע" אותם כמו שאומרים ככה זה היה אצלנו בכל אופן

הילית*

New member
אצלנו... אנחנו לא עמדנו כמו בוקים

בקבלת הפנים אלא הסתובבנו בכניסה. מי שהיה מההתחלה הם אנחנו וההורים שלי (ההורים של החתן איחרו...) וגם ההורים של השושבינים החמודים שלנו עם השושבינים...

shirigutman

New member
קבלת פנים- אפשרות

אומנם אני קטנה והחתונה עדו רחוקה ממני בכמה וכמה שנים אבל למדתי רבות מהחתונה של אחותי. בעיקרון המשפחה שלי והמשפחה של החתן היו קרוב לכניסה ולא התקפנו אנשים או משהו כזה פשוט מי שראינו שאנחנו מכירים אמרנו "שלום ותודה שבאתם" ובעיקרון בהתחלה רק ישבנו, אני והמשפחה שלי. אני חושבת שככה זה הדבר הכי טוב. בכל קמרה אני מקווה שתתייחסו להודעה שלי גם אם אני רק בת 18 (עדו ארבעה חודשים). שירי

רחלי1

New member
בגדול -

אני מאוד רוצה להימנע (עד כמה שניתן) ממראה של שורת מקבלי פנים מסודרת ומאורגנת מדיי...אני כל כך רוצה שהכל יהיה טבעי וספונטני, שבאופן פרדוקסלי אני מתחילה כבר לדאוג ולתכנן איך לא לעשות את זה מאולץ... (אדיוטי והפוך מהמטרה, אני יודעת...) ולשירי גוטמן שענתה כרגע - תודה רבה! התשובה שלך לא מעידה על ילדותיות כלל וכלל!

shirigutman

New member
רחלי תודה...

רבה על התגובה שלך. פשוט חשבתי שאולי אל ייתיחסו אליי ברצינות בגלל שאני רק בת 17 וחצי. אני מציעה לך פשוט לא לחשוב יותר מדי על איך שזה יהיה מבחינת קבלת הפנים ופשוט תעשו את ה בטבעיות אבל עצה תשתדלי לפנות לאנשים מבוגרים קודם ורק אח"כ ליותר צעירים כי המבוגרים כיולים להיעלב מזה. לשירותך גם בהוטמייל אם את רוצה, שירי

*שיר

New member
אז אצלנו....

אצלו הכניסה היתה שביל שהוביל לדשא. אנחנו עמדנו באזור הדשא, וקיבלנו את מי שבא, אבל בגלל שזה היה אזור גדול יחסית, יצא שהסתובבנו בכל האזור ולא סתם עמדנו... ודרך אגב, ה"אנחנו" כלל את הזוג המאושר, וההורים משני הצדדים. האחים והאחיות על נשותיהן וטפן הסתובבו באזור קבלת הפנים.

למעלה