קבלת מיילים!

doron159

New member
קבלת מיילים!

התקנתי לא מזמן outlook בנוסף ל-outlook express ומאז אני לא מצליח לקבל מיילים! יש רעיונות? שנה טובה !

א-ז

New member
יכול להיות

יכול מאוד להיות שמוגדר לך כברירת מחדל כרגע האאוטלוק כך שכשאתה מנסה למשוך דואר אני מניח דרך האקספלורר אתה נכנס לאאוטלוק ולא לאאוטלוק אקספרס... תכנס לכלים ->אפשרויות אינטרנט->לשונית 5 תוכניות -> בדואר תשנה את זה חזרה לאאוטלוק אקספרס-> אם זה לא זה ספק יותר פרטים לגבי הבעיה!

doron159

New member
זה לא עוזר

הגדרתי את outlook express כברירת מחדל יש עוד רעיונות? בכל מקרה תודה ושנה טובה!

א-ז

New member
ספק מעט יותר פרטים

בוא תספר לי מעט יותר על הבעיה מה קורה שאתה מנסה לשלוח.... לאיזה ספק אינטרנט אתה מחובר...איזה מערכת הפעלה יש לך..! שלח לי אני יעזור לך!

doron159

New member
טוב אז כך!

יש לי win 98 se מחובר לנטויזיון ושאני מנסה לקבל מיילים ואני יודע שצריך להיות לי הוא לא מתחבר לשרת דואר שלהם ואומר מיד אני הודעות חדשות! באמת תודה נשמה!

עמרי 24

New member
תיכנס

באקספרס לכלים,חשבונות דואר,ותלחץ דאבל קליק על החשבון שיש שם (בנקודה הזו אני מסייג כי כניראה שאין שם כלום ולכן אתה מקבל את מה שאתה מקבל... במידה ויש שם משהו תכנס למסך הראשון ותבדוק שבשם שלך כתוב את השם שלך,בכתובת דואר את הכתובת שלך בנטויז´ן ותלחץ "שרתים". שם תבדוק שבדואר נכנס כתוב: mail.netvision.net.il ובדואר יוצא: mailgw.netvision.net.il תוודא ששם המשתמש והסיסמה שלך מוכנסים וזהו... במידה ולא מצאת שום חשבון תכניס את הפרטים הללו שם ע"י לחיצה על "הוסף" ו-"דואר" ותעקוב אחרי ההוראות.. בהצלחה!

doron159

New member
לא עוזר גבר

עשית בדיוק מה שאמרת לי והיה לי חשבון ובדקתי הכל וזה לא עוזר ואני יודע שאמור להיות לי דואר!! בכל אופן תודה רבה!!

noam01234

New member
דואר

נסה לשלוח דואר לעצמך ותראה אם אתה מצליח לקבל דואר חדש

doron159

New member
זה מה שעשיתי!!

מכאן הביטחון שיש לי מיילים שלחתי גם דואר מכמה מקומות תודה בכל מקרה ושבת שלום!

עמרי 24

New member
האופציה האחרונה

היא להתקשר לספק השירות ושאול אותו אם ביצעו forward,דהיינו,העברת דואר מהכתובת שלך לכתובת אחרת,ואז זה מסביר את הכל,שבת שלום גם לך!

doron159

New member
אבל לשלוח אני יכול!

אז זה יכול להיות? בכל מקרה תודה ענקית ושבת שלום ושנה טובה!!!

עמרי 24

New member
בלי שום קשר

לשלוח אתה יכול גם אם עשו לך העברה,כי במידה וכן זה אומר שהאי מיילים שאמורים להגיע לחשבון שלך מועברים בסך הכל לתיבת דואר אלקטרונית אחרת... שבת שלום גם לך ו...ראבאק....תתקשר למוקד התמיכה של החברה,אני בטוח שישמחו לפתור לך את הבעיה....

doron159

New member
מחר על הבוקר אעשה זאת

הם יכולים לעשות לי העברה ככה סתם?

למעלה