קבלת מידע

קבלת מידע

אני אמא שלפי הבנתי בני( בן 23) מאופין בocd ואני מנסה לקבל מידע שאוכל לסייע לו. אני רוצה להודות לכל הכותבים אשר העשירו אותי במידע ובהבנת התופעה ואני מעבירה מידע זה לבני ואנחנו ביחד מנסים להתגבר על התופעה. נסיתי להכנס לצאט אבל משום מה אני לא מצליחה אולי יש למישהוא עצה. נראה לי שאתם עושים עבודה נפלאה קודם כל לעצמכם אבל לרבים אחרים שנמצאים בעלטה ומגששים את דרכם ושוב תודה מכל הלב על פתיחותכם, המאמרים שקראתי באמצעותכם, רק זה לבד כבר יכול לתרום לאיזהו שקט נפשי. כשלמפלצת יש שם ופנים - ניתן לתקוף אותה ואני מקוה שבקרוב נעשה את הצעדים הראשונים לטיפול הנכון. אשמח לקבל כל עצה או הכוונה בנושא תודה

שומפי

New member
כל הכבוד לך !!! ../images/Emo45.gif

אין לך מושג כמה זה חשוב לקבל תמיכה מההורים , כשמופיעה בעיה מסוג זה. יש המון הורים שפשוט לא מבינים , ואומרים לילדים שלהם - "מה הבעיה ? פשוט תפסיקו "...כן, ברור , איך לא חשבנו על זה לבד ... אני מתארת לעצמי שקשה לך עם זה , אבל תחשבי כמה קשה לו. למה שהוא בעצמו לא ישתתף בפורום ? אני יחסית חדשה כאן (שבוע בערך )ואני רוצה להגיד לך 2 דברים : א. זה מאוד עוזר לשתף אנשים שנמצאים במצב שלך , או דומה , אנשים שברור שיבינו ולא יצחקו. ב. האנשים כאן מדהימים אחד אחד ((כן , כן , גם אתה סיזי ..-קבל חיזוק חיובי !).ויש כאן תמיכה ואהבה בלי סוף. עצות והכוונה יתנו לך המומחים- והכי חשוב - שיהיה בהצלחה !

לשומפי תודה על העידוד

שומפי. תודה על ההתיחסות ועל העידוד בני לא יכול להכנס לפורום כי הוא לא גר בבית ואין לו מחשב בביתו, אבל אני מעבירה לו את הדברים החשובים מהפורום. כמוך אני חושבת שהפורום הוא רעיון מאוד טוב ועוזר ואני למדתי דרכו דברים מאוד מאוד חשובים.

למעלה