קבלת יעוץ

סיגל173

New member
קבלת יעוץ

בעלי חולה מזה שנתיים בטרשת נפוצה הוא עדין לא מקבל את זה שהוא חולה כל פעם שיש לא נפילה קטנה הוא מתחיל להגיד לי שהוא סיים את את החיים שלא פה, ושהוא מוכן למות. אני אמרתי לא שהוא חייב טיפול פסיכולוגי והוא לא מוכן איך אני יכולה לגרום לא להגיע לפסכולוג שהוא יתחיל קצת להשלים עם העבודה שהוא חולה ואולי גם לקבל טיפול תרופתי שיכול לראות שיש חיים מעבר לכך שהם קצת יותר טובים. תודה סיגלית

גרא.

New member
סיגל173,על פניו נשמע כאילו הוא זקוק מאד

לטיפול,אא שהעזרות בטיפול,מקבעת עבורו את עובדת היותו חולה,והוא לפי שעה,מכחיש את זה.אופייה של המחלה הזו,שככל שמגלים אותה מהר יותר,ומטפלים בה תרופתית ופסיכולוגית בהשלכות הנפשיות שלה,כן ייטב.שתי אפשרויות לפנייך,האחת לא אנושית ומסוכנת,להניח למחלה להתפתח עד שהוא יבין בעצמו שהוא זקוק לעזרה.אבל זו עצת אחיטופל. הדרך השנייה היא לגרום לו להגיע לרופא המשפחה שלו,כי את זה הוא חייב לעשות בכל מקרה,והרופא ידבר איתו על הצורך בטיפול מכל סוג שהוא.את יכולה במקביל,לחפש פסיכולוג מתאים בקופת החולים שלך,,שבו הטיפול מסובסד בחציו למצוא את המטפל המתאים,ולבדוק את האפשרות שהוא יבוא לביתכם בכדי לשוחח עם בעלך.בכל מקרה,בעלך הוא אדם בוגר אחראי לעצמו ולמעשיו,ואין אפשרות להכריחו לקבל טיפול בעל כרחו.ומכאן הבעייה.

למעלה