קבלת החלטה

lilki

New member
התלבטות

טלי יקרה, את עשית צעד אמיץ מאוד בעוזבך גבר שלא היית מאושרת איתו.נראה שההתלבטות שאת מדברת עליה יכולה להטעות ולגרום לחשוב שזה אולי בגלל שאת אוהבת אותו עדיין, אך נראה לי שזה לא המצב ואל תבלבלי בין אהבה לפחד גדול להישאר לבד ולא לדעת מה צופן העתיד.נראה לי שאנשים רבים מהפורום יוכלו לספר לך על הפחד הזה ועל השנים הרבות מחייהם שאיבדו בגללו... את נמצאת בזמן בחייך שהוא כנראה מהקשים ביותר, אך אני מוצאת בך כוחות נפש רבים בכך שיכולת לעזוב, וממכתבך אני מתרשמת מאישיותך ובטוחה שאם תמשיכי בהחלטתך האמיצה למרות כל הקשיים שצפויים בדרך, את תהיי יותר מאושרת ושלמה עם עצמך ותדעי כבר מה את רוצה ומחפשת בבן זוגך הבא ואני תקווה שזה ישפיע על בחירתך ותזכי לקשר בו את מרגישה שמצאת את מקומך. וגם אם זה ייקח זמן, לא תהיי כלואה עם גבר שאינך מעריכה . נראה שבצעד זה את מקלה על שניכם, כי גם לו בטווח הארוך הקשר איתך אינו הכי טוב שהוא יכול וייתכן ויוכל למצוא מישהי שמעריכה אותו כפי שהוא. אני תקווה שאין זה נשמע אני מקילה במצבך ובהתלבטותך, אין לי ספק כי אילו הייתי במקומך הייתי שרויה במצב דומה. אני שולחת לך חיזוקים ומקווה שהדברים יסתדרו לך על הצד הטוב ביותר עבורך.

השינוי אצלך

כתבת שעוד לפני הנישואין הכרת את חסרונותיו וחשבת שזה ישתנה. לא, חברה יקרה, הטעות שהרבה מאתנו עושים היא שאנחנו חושבים שאחרי החתונה הדברים ישתנו, ובכן, לא!. את שואלת מה לעשות? דבר ראשון אין לך אפשרות או סמכות לשנות את בן זוגך. מה שאת כן יכולה לעשות: לקחת ניר ועפרון ולרשום לפנייך את הבעד והנגד בקשר לכל אחת מהאפשרויות להמשך. בנוסף לזה, לדעתי כדאי שתטפלי בנושא הסגירות שלך כדי שתדעי להיכן ללכת ומה לעשות אם תחליטי להיפרד. אל תפחדי מהפרוד אבל שיקלי היטב את הבעד והנגד לפני שתעשי את הצעד הבא. בהצלחה!

למעלה