קבלת גט

ציפקה777

New member
קבלת גט

שלום עומר, לגבי זו פעם ראשונה באתר זה. השאלה שלי היא: האם אקבל גט מבעלי ואם אפשר לדעת מה הסיבה האמיתית שהוא לא רוצה לתת לי גט. הקלפים שיצו לי הם: 1. ת'יוואז. 2. אנסוז 3. ת'וריסאז. מחכה לתשובה. תודה, ציפי

אוקיי...

תראי, את המציאות, כמו שהיא משתקפת בקריאה שלך, אני יכולה לראות רק דרך העיניים שלך (אלא אם את משכנעת אותו לשלוף רונים
), והנה מה שמשתקף מהקריאה: ניראה שבעלךף ברמה הבסיסית, היומיומית, צריך אותך, ומפחד לאבד אותך. אני לא יודעת מה הוא מרגיש אלייך, אבל פה מה שמשתקף זה יותר משהו שאולי מזכיר לו פחד נטישה או את הפחד לאבד אמא או מישהו שדואג לו או משתתף איתו. ניראה לי שזו הרגשה שהוא מתבייש בה, הוא מרגיש קצת חלש או לא מאוד עמיד ולכן הוא לא משתף אותך ברגשות (ואולי הקשר ביניכם לא מאפשר כבר שיחה כזו...), אבל ניראה לי, שהוא פשוט פוחד ממה שיקרה לו בחיים, אחרי שלא תהיי אישתו. מבחינתו הזוגיות איתך היא משהו שאפשר להתחבא מאחוריו, שעוזרת לו לא להיות חייב לעשות דברים. אני מקווה שאת מבינה. אני מניחה שאם תתעקשי לקבל גט תקבלי ממנו גט. הוא פשוט צריך או להחליט שיותר חשוב מה שאת מרגישה ממה שהוא מרגיש, או להתרגל לרעיון, או אולי אפילו למצוא לו איזו פרגית חדשה...
בכל אופן, לא בטוח שהמסמך הזה הוא כזה חשוב (אלא אם יש דרדקים ויש צורך במזונות), אפשר להוציא רגל החוצה ולהתחיל לראות איך מתנהלים החיים מחוץ לזוגיות, גם אם הגט עוד לא סופי. הצלחה.

ציפקה777

New member
קבלת גט

שלום עומר, תודה על התגובה. כנראה שלא נתתי לך תמונה שלמה. אני חיה בנפרד מבעלי קרוב לשלש שנים, היינו כבר ברבנות בתל-אביב וגם בירושלים, אך הוא מסרב לגט. את בהחלט צודקת בקשר לפחד שלו,אולי זה באמת פחד נטישה, זה סיפר שבאמת קשור לאמא שלו. יכול להיות שיש לו קשר עם נשים אחרות אך הוא ממשיך לטעון שהוא רוצה שאחזור הביתה. נראה לי שעם פחדים כאלו שיש לו הוא בעצם לא יסכים לתת לי גט לעולם, כי הפחדים ימשיכו איתו. קצת קשה לי לצאת עם משהוא כל עוד אני נשואה, אפילו שזה רק רשמי,או אולי זה רק תרוץ לפחדים שיש לי להיכנס למערכת שניה. שוב תודה, שבת שלום, ציפי

למעלה