קבלת אזרחות שוודית

As היחידה

New member
קבלת אזרחות שוודית

שלום לכם, חג שמח רציתי לדעת מה עלי לעושת כדי לקבל אזרחות שוודית...? יש כאן מישהו משוודיה?

eg1236

New member
תשובה

על איזה בסיס את מעונינת לקבל אזרחות? תני קצת יותר פרטים על עצמך האם יש לך הורה שבא משם? מה גילך? הדרך הפשוטה ביותלר היא דרך נישואים אם תרצי יותר פרטים אני אשמח לעזור לך....

As היחידה

New member
קצת באיחור :) +שאלה בנושא השקעה

חבר שלי טס לשם והוא כנראה בדרכים שלו יקבל שם אזרחות.. כנראה דרך נישואים היא האפשרות הכי טובה בשבילי... ...אתה יכול להרחיב על זה? מה עלינו לעשות? חוץ מזה רציתי לשאול במה הכי כדאי להשקיע בשוודיה? אני מתכוונת איזה עסק? אם זה חקלאות, מסחר, כל דבר... הייתי רוצה עצות מכיון ואני לא מכירה את שוודיה.. תודה רבה

eg1236

New member
תשובה

אם חבר שלך יתחתן עם שוודית זה עדדין ייקח לו 3 שנים עד לקבלת אזרחות מלאה.... ע"מ לקצר את התהליך יש תחילה להוכיח מגורים משותפים של לפחות שנתיים לפני המעבר לשוודיה ורק אז הוא יוכל לקבל אזרחות אחרי תקופה קצרה הרבה יותר....מעבר לזה בשוודיה מאוד מקפידים לבדוק את אמיתות הנישואים על מנת לראות שאלו לא נישואים פיקטיביים.... לגבי השקעה בשוודינ אני הייתי ממליץ על נדלן ומעצם חוסר ההכרות שלך עם שוודיה הייתי ממליץ לך קודם כל לנסות לחיות שם תקופה לפני שאת עושה מעבר לשם או פותחת שם עסק מכיוון שהחיים שם הם לא זולים ושונים בתכלית מחיים בישראל...אני בתור שוודי שגר בישראל חווה את זה כל יום... בהצלחה... נ.ב. בשוודיה אין חובת נישואים אפשר לעשות גם הצהרת זוגיות כאשר השוודי מבין בני הזוג מצהיר על השני כבן/בת זוג לחייים...

As היחידה

New member
היי :)

לגבי החבר הכוונה שהוא יתחתן איתי.. חחח.. ולו יש שם חברים ומשפחה רחוקה. אתה יכול טיפה לפרט מה כל כך שונה בחיים שם מפה? ואתה יכול בבקשה לפרט על ההצהרה הזוגית שדברת עליה?

למעלה