קבלתי שיעורי בית

spirt20

New member
קבלתי שיעורי בית

להכין טבלה וכל פעם שמופיעה מחשבה טורדנית לרשום אותה+טקס שנעשה כדי להפיג חרדה+רמת החרדה אבל בלי מספרים רק להגדיר קל בינוני קשה. מוכר למישהו?

MoroccanBoxer

New member
כן

כן. גם ממני בזמנו שעשיתי טיפול cbt, ביקש ממני המטפל לעשות, אך לא הייתי ממש בעניין וזה היה נראה לי מיותר.

Never give up1

New member
כן

תרגיל די מוכר שנותן למטפל להבין כמה עבודה יש לו עם המטופל (;

Never give up1

New member
חשיפות והפחד שאיתם

אני בבעיה!!! אין לי חשיפות, אין לי על מה לעשות שיעורי בית ואני עדיין חושש מהhocd. אני לא פוחד לראות גייז, אני לא פוחד לראות סרטים שלהם ,אני לא פוחד שהם לידי, אולי טיפה אין לי כבר "דקירות" בלב כל פעם שאני רואה גבר מה שהיה המון פעמים בחודשים האחרונים.. אבל עדיין עושה השוואות...
אני יודע שאני לא נמשך לבנים אני יודע! אני יודע שזאת תקופה שתעבור כי אין לה ברירה אחרת.
אבל אני פוחד שהחשש הוא אמיתי.
ואני לא מצליח לצאת ממנו.
יש לכם איזה חשיפה שהייתם ממליצים עלייה משהו בנושא
אשמח לעזרתך:)
&nbsp

spirt20

New member
אממ

אני חושבת שאתה כבר במקום אחר עצם זה שאתה נחשף למה שכביכול מפחיד אותך שזה גברים וגייז, עצם זה שאתה כבר לא פוחד עברת כבר 90 אחוז דרך מהפתרון. תמשיך לא להימנע מהחשיפה, תהיה תמיד מול הפחד ובגבורה תנצח פעם אחר פעם.. ככל שיהיו יותר נצחונות ככה המחשבות יעלמו. קלישאה אבל אנחנו יודעים שהיא נכונה.. היום אתה מבין שאתה לא סכיזופרן וגם אין לך ניוון שרירים וזה אפילו מצחיק אותך לחשוב שחשבת

Never give up1

New member
פחדתי להיות

פחדתי להיות סכיזופרן בידיוק שלושה שבועות ופחדתי מניוון שרירים בידיוק חודשיים זה כבר מעל חצי שנה יום יום בראש שלי.

spirt20

New member
אין חשיבות לזמן

יש מחשבות שנתקעו אצלי ימים יש חודשיים יש שלושה ויש חמישה חודשים. האם אתה מטופל בcbt? יש שיפור עם הכדורים ? אם לא אולי יש מקום לחפש תרופה אחרת .. הכי חשוב אל תאיץ בעצמך ותקציב זמן, אני יודעת כמה זה קשה. היו לך ימים נהדרים תזכר בהם :)

Never give up1

New member
Cbt

אני בתהליכי פרישה מcbt לא רואה בזה עניין יותר מדי וגם נגמרו לי החשיפות ומניעת תגובה.
אני כן חושב שהכדורים עושים משהו כי הם כן משקיטים את המחשבות אבל לא יותר מדי

spirt20

New member
מחזיקה לשנינו אצבעות

שניצא מהדבר הזה מהר ושזה יזכר כמו חלום בלהות:)

DOCTOR W H O

Member
מנהל
היי יקירה

אני מהרגלי ילדה חנונית, תמיד אהבתי שיעורי בית (ולא! לא הייתי מהמעצבנים האלו כשכל הילדים כמעט הולכים הביתה והם שואלים בקול תמים "המורה! את לא נותנת לנו שיעורי בית???") גיוולד:p
בכל מקרה....זה אימון טוב לעקוב אחרי סדר המחשבות שלך, לזהות טריגרים וסידרי חשיבה, ולתת מידע גם למטפל אבל ביחוד לך על עצמך:)
מאוד ממליצה.

spirt20

New member
אני אוהבת שעורי בית

ובעיקר אוהבת לצבור מידע כיאה לOCD

Ik009

New member
כן מוכר

ביקשו מימני גם לעשות טבלה של המחשבות אומנם אצלי הocd בלי טקסים

spirt20

New member
הפסיכולוג אמר שזכיתי

לפחות תחושות פיזיות וליותר מחשבתיות. אמרתי לו ממש הרגשה שזכיתי בלוטו ..

למעלה