תוך כדי התייעצות לגבי התפקידים,בפורום מתגיסים או סדירים. ואז מתגייסים,הופכין לצעירים,לפני השחרור חותמים קבע,מגדלים כרס,קונים טיים בשק"ם,מחכים לגיל 45 תוך כדי חתימות על טפסים(תשתדלי לא יותר מידי-שהסדירנקים יעשו),תצאי לפנסיה,תשקיעי ת'כסף בבורסה בג'נין,וקני לך חלקה בירח
לפני הגיוס הצבא שולח מין טופס כזה לביתו של המתגייס כדי להציע לו כל מיני יחידות בהן הוא ישרת. בדרך כלל המנילה מותאמת לקב"א ("קבוצת איכות" - ובקיצור.. האינטלגנציה של המועמד) של המלש"ב (מועמד לשירות ביטחון), למשל.. אחד עם קב"א 46 לא יקבל במנילה שלו הצעה לממר"ם (יחידת מחשבים) אלא יציעו לו להיות טבח או אפסנאי. אחד עם קבא 55 לא יקבל הצעות מגונות כאלו, אלא יקחו אותו לחיל מודיעין או לחיל אוויר (דיברתי פה על אנשים בלתי קרביים). איזה כיף לך שאתה בור בנושא הזה..
אני חושב שהטופס בצורתו זו ניתן רק לבנות ולא לבנים. ולכן מבחינה אטימולוגית המילה "מנילה" גזורה מהשורש "מנוש". בהתחלה חשבו על "נקבילה" מלשון "נקבה", אבל זה עשה קונוטציות לא נעימות. <ריגולטו, לא מספיק שאתה שוביניסט, אתה גם מגעיל!>
סימן שאני אהבל? Lol (אגב שוב תודה לאחד מחברי הפורום שברר לי את הקב"א והדר"פ) בכל אופן אם זה כדי לקלף צ'יפסים דקים דקים כמו גפרורים נדמה לי שכדי להמשיך להיות עריק...