קבלתי מחמאה!

אני21

New member
קבלתי מחמאה!

קודם כל רציתי להגיד שאני ממש ממש אוהבת את הסדרה "בנות גילמור", סדרה פשוט מעולה! אני מעריצה אותן על היכולת לכ"כ הרבה מלל, על כ"כ מעט נושאים בכ"כ הרבה זמן!!! (גם אני כזאת, וידוע לי שאין הרבה כאלה! קשה למצוא אנשים שיהיו מסוגלים לדבר כ"כ הרבה כמוהן!) בכל אופן, מה שרציתי לספר, שאתמול קבלתי ממש מחמאה מעולה - שאני דומה לרורי(!!!), והקטע הוא שאמרו לי את זה בדיוק לפני כמה זמן בכלל אנשים אחרים! סתם היה לי משעשע לשמוע את זה... (אני ממש לא חושבת שאני דומה לה, בטח שלא חיצונית, הדברים היחידים שאני מזדהה איתה זה יכולת הדיבור הלא פוסקת והאהבה הרבה לספרים!!!) יום טוב!!!

Sweet Misery

New member
יפה לך! ../images/Emo140.gif

לי אומרים הרבה (המון) שאני דומה לליין. ולא רק פה. *death glare*

וול, אנשים שדומים לרורי רצויים פה.

זה אומר שאפשר להוסיף אותך לשרשור חדשים?

Digi Lista

New member
גם אני דומה לרורי../images/Emo13.gif

כתבתי את זה כאן כמה פעמים,באופי אנחנו ממש דומות,במראה אולי קצת פחות(אם כי אפשר למצוא קווי דימיון אם ממש רוצים)...אם כי אני פחות מוצלחת ממנה,היא כמעט מושלמת(בנים רבים עליה,היא תמיד יוצאת המנצחת...),היא גם יותר עדינה וסלחנית אני יותר כסאחיסטית(רק כשממש מעצבנים אותי,בדרך כלל אני בשליטה עצמית גבוהה,לפעמים מידיי)... אבל סך הכול היא הדמות הטלוויזיונית(הלא מצוירת)שאני הכי מזדהה איתה ודומה לה(ומה שמפחיד שאני כבר לא היחידה שאומרת את זה, לא מזמן חברה שלי באמצע שיחה אומרת לי:"את מיום ליום יותר מזכירה לי את נו,הילדה מבנות גילמור" ואני:"רורי?" והחברה:"כן!רורי,ברח לי השם כי אני לא צופה קבוע בסדרה,מהפרקים שראיתי אתן ממש דומות",שיהיה,אמרתי תודה ולקחתי כמחמאה
)

לאנה

New member
לי אמרו שאני מזכירה את פיבי מחברים.

לא קשור. *שיעול שיעול*

סיסון

New member
אני שמחה שאת שמחה !!!!!!!

אני רוצה לקוות שאני דומה לרורי - מבחינת זה שהיא יודעת המון.... שהיא קוראת מלא ספרים, שהיא שנונה ומצחיקה, שהיא נחמדה לכולם ותמיד תעזור, שהלימודים חשובים לה והיא מצליחה בהם. בחלק מהדברים אני דומה לה (מיכל אני צודקת?)

למעלה