קבלתי במייל

the robster

New member
קבלתי במייל

Hi there. Today the British tabloids have lashed out at Robbie again. Some have pleaded for him to return to rehab whilst others have written him off. To dilute this stream of garbage we have set up a thread at www.purerobbie.com for his fans to send messages of support and hope and i am emailing you to invite you to join in this mass message in the hope you will come and post your well wishes and thoughts to Robbie here http://www.purerobbie.com/showthread.php?t=4067 The link to this thread will be given to Robs management to pass onto him. Regards Shell Pure Staff [email protected] www.purerobbie.com

the robster

New member
זה מהאתר פיור רובי

כתוב- העיתונות הצהובה היום החלו להשתלח ברובי, חלקם הורו לו ללכת לגמילה אחרים ירדו עליו קשות. כדי לאזן את זרם הזוהמה הזו, פתחנו באתר "פיור רובי" עבור המעריצים שרשור של מסרי תמיכה ותקווה לרובי, ואנחנו מזמינים אותך לכתוב את משאלותיך ואיחוליך לרובי. המסרים יועברו להנהלה של רובי שיעבירו אליו. (מקווה שתרגמתי נכון)

a Warming Sign

New member
תודה!../images/Emo13.gif

מעולה,אני אפרסם הודעת תמיכה:) אם מישהו רוצה עזרה בתרגום אני מוכנה לנסות לעזור..

a Warming Sign

New member
עוד משהו,

אממ אם מישהו יודע באיזה כתבות ספציפיות מדובר אני אשמח לקבל לינק.. אני חושבת שלאור הקטילות וההשמצות כדאי שכולנו נכתוב הודעות ונתמוך ברובי,אין לנו את האופציה להודות לו כל יום
,עכשיו כשהוא מוציא מוזיקה שהוא אוהב הוא בטח ישמח לדעת שאחרים מרוצים מהשינוי, אז אם מישהו צריך רעיון מה לכתוב,פשוט תכתבו את האמת
תספרו מה אתם חושבים על הסינגלים החדשים,על ההופעות,עליו כאמן וכבן אדם, תודו לו על מה שהוא תורם לכם[במידה והוא באמת תורם לכם], ואפשר גם לדחוף איזה רמז על זה שאתם מישראל
גם אם הוא לא יקרא את הכל הוא בטח ישמח לדעת שהרבה עומדים מאחוריו ומעריכים את מה שהוא עושה,כי השנה הוא באמת עושה מעל ומעבר בשביל המעריצים,גם אם זה כרוך בסיכון או בתקופה לא קלה במשך הסיבוב הופעות.

למעלה