קבלש

קבלש

יאללה חברה.. מכירים את העיניין.. רק שהפעם אנחנו לומדים לעשות חלה, לא סתם =] טוב אז דבר טוב דבר רע וסתם משהו שרוצים לספר (אבל באמת תספרו משהו!!) אההה... ואני רוצה שנןסיף לסבב גם ברכה לשבת

jast

New member
שבת לישון...

לכו לישון.. והמוווון! יש חופש ושבוע הבא יש הרבה שבוע ארוךךך... איזה פאק, אני מדריכה בפסחיות.. אני לא יודעת מה אמור להיות בכלל ועם מי אני מדריכה?? גאד, אני לא יודעת כלום בקשר לפסחיות... מה עושים? דבר רע, כמו שאמרתי היום בקלב"ש בקן.. אני נחמדה מידי, אני צריכה להפסיק עם זה ולהגיד לאנשים בפרצוף מה אני חושבת עלייהם. דבר רע2, אני רואה את הקן שלי מתפרק לי.. ואני לא יודעת מה לעשות.. דבר טוב, נגמרו לי ההשלמות.. תודה לאל, למדנו הכל בטירוףף מהר מהר בלי להתמרח.. וסיימנו הכל!!!!!!!! עכשיו מה שנשאר זה רק לחזור על החומר לבגרויות. משו לספר? בעע.

שבת שלוםםםםםםם:))))

טוב קודם כל ,אני מאחלת לכם שבת מתוקה יותר מהחלה המתוקה בסופר... תעשו חיים בובים:) אוקי ועכשיו לדבר טוב שקרה לי השבוע: טאם טאם...עשו לי צמות(עזבו שאמא צרחה עלייP:)וזה כיףף דבר רע שקרה לי השבוע: אני לא מרגישה שאני בחופש,אני מרגישה שאני עבד של הזמן בכל אופן..אהמ..אהמ...מה יש לי לספר? אה כן!ליל הX קומונרית קפצה לביקור וזה עשה לי טופ... ממ..זהו... אז שבת שלום:) יאללע בעיי

MANEL1991

New member
שבת שלום לכולם:]

טוב אז ככה: דבר טוב- אני יוצאת לסיירים בסוף:) דבר רע-לא ראיתי את אח שלי כל השבוע בגלל שהוא התגיס... סתם משו שבאלי לספר: הסתפרתי... יצא חביב ביותר דווקא. טוב,כאן אני סיימתי=] שבת שלום לכולם

יא איזה כיף לשמוע שאת בסוף יוצאת

לסיירים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תחדשי על התספורת. שבת שלום=] (עזבי התחרפנתי עם ה"שבת שלום"]

MANEL1991

New member
חח זה בסדר-דווקא חמוד הקטע של ה"שבת

שלום"...חהחה זה מאגניב... אבל שתדעי שבלעדיכן זה לא היה קורה היציאה שלי לסיירים... אז שוב תודה:]

בבקשה...

אהההה רק שתדעי אני אתמול דיברתי על זה עם הקומוטנרית שלי שדיברה על זה עם הקומונרים שלך

MANEL1991

New member
רינה, מה אמרת לקומונרית שלך? על מה

היא דיברה עם הקומונרים שלי..?

סהכ

שאלתי אותה אם זה הגיוני שמדריך מונע מחניך שלו לצאת לטיול.. והיא הבינה שזה לא סתם משהו בדיוני ושאלה אותי על מה אני מדברת ועוד

MANEL1991

New member
וואו אני ממש מקווה שאביתר לא ישנא א

ותי עלזה... תודה על הדאגה רינה:]

הוא לא ישנא.. כי אמרתי

שמיכל ככה וזה.. והיא שאלה אם הקומונרים יודעים מזה.. ואל ידעתי מה לענות אז היא אמרה שהיא תדבר איתם כשהי תגיע לקומונה כי גם היא אמרה שזה לא הגיוני מה שמיכל אמרה ושהדבר שחניכים חדשים צריכים זה לצאת לטיולים

MANEL1991

New member
אהה אוקיי סבבה... תכלס זה באמת לא

הגיוני המדיניות הזאת של מיכל...

jast

New member
תמיד לשירותך:]

את תהני כ"כ... את ממש שמחה שאת יוצאת.. ותתחדשי על התספורת, גמאני אני מסתפרת בקרוב... קצרררררר:]

שבת שלום לכם :)

אז ככה דבר טוב: אולי זה ישמע טיפשי אבל כשהיינו בקן ועברנו על הפסחייה שחקנו כמה משחקים והיה כזה כיף וצחקנו המון וזה עשה לי טוב בלב דבר רע:זה משהו שהוא די אישי בשבילי שאני לא כ"כ רוצה לדבר עליו והוא פשוט הכניס אותי לדיכאון אתמול וסתם אני יוצאת עם שי הוא עוד שעה בא אלי ואז ב-12 אנחנו נפגשים עם החברים המשוגעים שלו וזהו!

jast

New member
יאאא.. בהצלחה לך:]

תביאי אותו לשמוצ!!! ואז נכיר אותו גם..

למעלה