קבלנות

One Echoe

New member
זה לקבוע עם המורה מחיר

מראש, לא משנה כמה שיעורים תעשה.

adidas88

New member
יש מס' סוגי קבלנות

יש קבלנות שאתה משלם עד להוצאת רישיון נהיגה- לא משנה כמה שיעורים וכמה טסטים תעשה תשלם מחיר קבוע מראש. יש קבלנות של עד טסט ראשון-לא משנה כמה שיעורים תצוטרך לקחת עד הטסט הראשון+הטסט הראשון-אם לא תעבור אותו תצטרך להוסיף ולשלם על כל שיעור נוסף (ועל כל טסט נוסף) אני אישית לא ממליצה על קבלנות כי זה מן סוג של רמאות. לרוב מורי הנהיגה שעושים קבלנות מן הסתם יתנו לך את המינימום מינימום של השיעורים ולא ילמדו אותך איך לנהוג אלא איך לעבור טסט. וחבל כי באמת כשתגיע לכביש תצטרך לדעת קצת מעבר לאיך עוברים טסט.

לא קשור, רוב המורים שמסכימים

לקבלנות, עושים את זה לטובתם, כלומר, זה תלוי בהם, מי ירוויח מהקבלנות הזאת. יש לי חבר שעשה 23 שיעורים, לקח קבלנות עד טסט שלישי, ניגש לטסט אחרי מס' השיעורים הזה, ועכשיו הוא כבר נכשל שבע טסטים, והוא משלם עכשיו על כל טסט וכו', בקיצור, הוא לא היה מוכן אחרי ה-23 שיעורים האלה וגם המורה ידע את זה, אבל הגיש אותו בכל מקרה, כדי לצאת מורווח באיזה 1000+ ש"ח.

adidas88

New member
נכון

זה לרוב רמאות. אם כבר יש כאלה שבאמת מגישים כשאתה מוכן לטסט אז זה רק לטסט וזהו.

אבל... (כן, יש אבל)

זה עובד גם הפוך, מורה שפועל עם התלמיד שלו בצורת תשלום רגילה (80 ש"ח לדוג' לכל שיעור), יכול למשוך את התלמיד שלו לעוד שיעורים ולא להגיש אותו לטסט למרות שהוא יודע שהתלמיד מוכן. בגלל זה הולכים למורים שיש להם הרבה תלמידים יחסית, כך הם ירצו להיפטר ממך גם אם הלכת על צורת תשלום רגילה.

מתן1002

New member
ויש גם מורים מספיק הוגנים

שלא ימשכו תלמידים סתם, ויגישו אותם שהם באמת מוכנים.בגלל זה צריך ללכת ללמוד נהיגה רק אצל מורה שאתה מקבל עליו המלצות טובות או שמישהו שאתה מכיר למד אצלו כבר ומכיר אותו ..

One Echoe

New member
ובהקשר הזה,

אני לומד אצל מורה שמלמד 36 שנה, שלימד את אמא שלי, את אחי, את אחותי, את דוד שלי..ועכשיו אותי

למעלה