קבלן שפשט-רגל מישהו שמע על קבלן שפשט רגל לאחרונה, שבנה בקייזר בתים פרטיים? מי הקבלן?
H hagite2 New member 7/3/05 #1 קבלן שפשט-רגל מישהו שמע על קבלן שפשט רגל לאחרונה, שבנה בקייזר בתים פרטיים? מי הקבלן?
H hagite2 New member 7/3/05 #4 אולי אני לא בדיוק יודעת באיזה קבלן מדובר, אבל לא נראה לי שזה הם בגלל שהם פשטו רגל כבר לפני יותר משנה, וניראה לי שהקבלן ששמעתי עליו פשט רגל לא מזמן יחסית.
אולי אני לא בדיוק יודעת באיזה קבלן מדובר, אבל לא נראה לי שזה הם בגלל שהם פשטו רגל כבר לפני יותר משנה, וניראה לי שהקבלן ששמעתי עליו פשט רגל לא מזמן יחסית.
3 33נמי New member 7/3/05 #5 היה סיפור באחד המקומונים לא מזמן על הקבלן ראובן. הפרוייקט בקייזר, ברחוב שני. הבניה נעצרה והקונים מיואשים. היו אמורים לעבור לדירות שלהם לפני שנה ויותר. ואלו שהספיקו לקבל את הדירות מתלוננים על ליקויים חמורים.
היה סיפור באחד המקומונים לא מזמן על הקבלן ראובן. הפרוייקט בקייזר, ברחוב שני. הבניה נעצרה והקונים מיואשים. היו אמורים לעבור לדירות שלהם לפני שנה ויותר. ואלו שהספיקו לקבל את הדירות מתלוננים על ליקויים חמורים.
Y yhot New member 7/3/05 #3 אני גם שמעתי על קבלן שפשט רגל לאחרונה (בקייזר) שמכר בית אחד לשני אנשים שונים...