קבלו
T The Snow fox New member 19/5/06 #23 XDDDDDDDDDDDDDDDD../images/Emo63.gif אני חושב שהרבה זמן לא ראיתי משהו כל-כך מצחיק.
S someboddy New member 18/5/06 #8 בטח!!! הלוואי שהייתי יען... זו חיה מצחיקה בטירוף... או שזו בת יענה... מישהו פעם אמר לי שיש הבדל בין השניים, אבל הוא סתם אידיוט...
בטח!!! הלוואי שהייתי יען... זו חיה מצחיקה בטירוף... או שזו בת יענה... מישהו פעם אמר לי שיש הבדל בין השניים, אבל הוא סתם אידיוט...
S strahd New member 18/5/06 #11 לא יודע עליו אבל יש הבדל משמעותי בין יען לבת יענה. יען זאת החיה המוכרת כיען. בת יענה זה ינשוף.
G Guybrush Marley New member 18/5/06 #15 לא מדויק.. בת יענה זה באמת סוג של ינשוף, אבל זה גם שם נרדף ליען
K Knotted String New member 18/5/06 #17 כי הם לא נראים אותו דבר. ../images/Emo3.gif../images/Emo42.gif מצ"ב תמונה.
K Knotted String New member 18/5/06 #19 אבל יש לה עיניים כתומות.../images/Emo42.gif וליען עיניים שחורות.
S someboddy New member 18/5/06 #22 אבל אבל אבל כתוב בתמונה למטה "Mr. Ostrich is not amused", וכולם יודעים שOSTRICH זה יען! הטקסט בתמונה אף פעם לא משקר!!!
אבל אבל אבל כתוב בתמונה למטה "Mr. Ostrich is not amused", וכולם יודעים שOSTRICH זה יען! הטקסט בתמונה אף פעם לא משקר!!!