קבלו..

נצל"ש

האחות הגדולה של המשפחה האדומה (צסקא מוסקבה) הודחה היום. לצערי מכבי ת"א כנראה תזכה גם השנה ביורוליג

AGENT SHESH

New member
גם אני חושב ככה.

אבל מכבי גם בכושר לא טוב ובמשחק גרוע (כמו במשחק אתמול) מסוגלת לנצח קבוצות חזקות מאוד.

AmiTutiT14

New member
ועדיין טאו תנצח אותם, כי גם היא

מסוגלת לנצח קבוצות חזקות מאד. ברור שזה לא יהיה קל לא למכבי ולא לטאו, וצפוי קרב רציני ורצחני ביותר. (ובעיקר במשחק הזה באסטון צריך להיות זהיר ביותר אם הוא לא רוצה לרדת אחרי 5 דקות לספסל.)

טוארג

New member
סיפור על ויטוריה...

סתם שתדעו... ויטוריה זו עיר בצפון ספרד... היא גדולה בערך כמו מבשרת, ואחרי השעה 19:30 אפילו כלב לא עובר ברחוב, הכל סגור כאילו 03:00 לפנות בוקר. עיר חסרת חיים לחלוטין...

טוארג

New member
הם צריכים חיים, לא?

אז זה החיים שלהם כנראה... יאללה טאו עוד מאמץ אחרון... עוד מאמץ אחד אחרון!

מכבי תא אלופת אירופה ובצדק!!!

כמובן בצדק מקצועי. אין מה לעשות מכבי לא רק קורעת תליגה אלא גם את אירופה. כל כלב יבוא יומו

תפסיק עם השטויות

אתה יודע טוב מאוד שיש להם תקציב של 10 מיליון דולר והם הקבוצה היחידה (חוץ מצסקא) שמשקיעה באירופה. את אף אחד זה לא מעניין היורוליג רק את המאפיה של דון שימון

lidor30

New member
מסכים עם כל מילה

נראה מה הם יצליחו לעשות במשחק מול טורונטו בקיץ. אני מהמר על 30 הפרש. ו"כלב"? רק "כלב"? אני הייתי מגדיר אותם אחרת

שוש מה זה?

לא ככה מקבלים מישהו חדש.. ככה: מי אתה ומה אתה עושה פה לעזאזל? סתם ועכשיו ברצינות: שלום, אתה חדש? אם כן מקווה שתהנה פה. אל תתבייש לשאול שאלות ולהשתתף בדיונים

שiש

New member
יו!

זו המסקנה שהסקת מהשאלה התמימה שלי? אתה הרי יודע שאני מתנפלת פה על כל חדש עם רוגעל'ך ושטיח אדום. לידור, קודם כל - תתחדש. ברוך הבא. ולמה פאסיבי? תצטרף, אנחנו לא נושכים. אנחנו לא מכבי.

שוש

הבנאדם היחיד פה שמותר לו להעליב אחרים בפורום הוא אני
... סתם סתם

lidor30

New member
תודה על קבלת הפנים ../images/Emo13.gif

ואני בעיקר פאסיבי כי אני אוהב להיות פאסיבי. יש לכם אחלה פורום. לפחות פה נשארו שונאי מכבי, לא כמו בהפועל תל אביב, הפכו שם להיות שוחרי שלום פתאום. בכל מקרה, שיהיה לכם המשך שבוע נעים עם הפסד של מכבי בגליל
אה ואני אוהד הפועל ירושלים... השתתפתי בפורום הפועל תל אביב רק בגל השנאה למכבי... ואני לא מירושלים, אני מתל מונד (מישהו מכיר? ליד נתניה).

גם אני לא ירושלמי :)

ולגבי הפועל ת"א - הפורום שם לא זז לפי מה שראיתי לגבי האוהדים שלהם- אני יודע שרובם שונאים מאוד את מכבי אולי חלק נהיו פתאום "שוחרי שלום" אבל הם אותה דעה כמונו רובם

lidor30

New member
זאת בדיוק הבעיה

שהשרופים של הפועל ת"א כבר לא בפורום ונשארו רק אלו שיותר רגועים בעניין... ובדיוק בגלל זה הפורום לא זז, כי בקושי יש אוהדים כאלה. אגב, ממה שאני רואה בחוץ, האוהדים של ירושלים הרבה יותר "קיצוניים" משל הפועל ת"א. אבל אולי אני טועה

למעלה