קבלו הנה
א אבילוסית New member 19/12/04 #2 ../images/Emo45.gifהוכנס לקישורים ../images/Emo13.gif+נצל"ש ../images/Emo15.gif נפתחה גלריה למפגש פורום השלישי.אתם מוזמנים להעלות תמונות לשם
../images/Emo45.gifהוכנס לקישורים ../images/Emo13.gif+נצל"ש ../images/Emo15.gif נפתחה גלריה למפגש פורום השלישי.אתם מוזמנים להעלות תמונות לשם
• •°•RoNi•°• New member 19/12/04 #3 יאאא../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo113.gif../images/Emo110.gif איזה יופי! חחחחחחחחח ב"תמונות" אני אפילו ראיתי כשצילמת את סיוון עם הפוסטר של רשף לוי וכל הכבוד על האתר וממש אהבתי את התמונה שיש ברקע עם הכרטיסים... יש לך אותה בגדול??
יאאא../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo113.gif../images/Emo110.gif איזה יופי! חחחחחחחחח ב"תמונות" אני אפילו ראיתי כשצילמת את סיוון עם הפוסטר של רשף לוי וכל הכבוד על האתר וממש אהבתי את התמונה שיש ברקע עם הכרטיסים... יש לך אותה בגדול??
H H e L L L L L L o O New member 19/12/04 #4 תודה תודה וכן אני אשלח לך פני אליי במסנגר חח חשה סגנית מנהלת "פני אליי"
H H e L L L L L L o O New member 20/12/04 #12 ברור היית בקישורים עוד קודם..מתחילת האתר (חחח תחילת=אתמול)
H H i L o L a New member 20/12/04 #8 ../images/Emo104.gif../images/Emo99.gif יאאא ליהי תתחדשי על האתר! אהבתי! (רוצה גם את התמונה של הכרטיסים!)
../images/Emo104.gif../images/Emo99.gif יאאא ליהי תתחדשי על האתר! אהבתי! (רוצה גם את התמונה של הכרטיסים!)
D dk6 New member 20/12/04 #9 פששש יפה ריספקט לאתר של הקאמל צריך אבל גם שיתוף פעולה של הקאמל דברי עם רועי.. באתר הישן (שכבר מזמן לא קיים) של הקאמל היו טורים ל סטנדאפיסטים וסקרים מפגרים וכאלה זה נחמד
פששש יפה ריספקט לאתר של הקאמל צריך אבל גם שיתוף פעולה של הקאמל דברי עם רועי.. באתר הישן (שכבר מזמן לא קיים) של הקאמל היו טורים ל סטנדאפיסטים וסקרים מפגרים וכאלה זה נחמד
H H i L o L a New member 20/12/04 #10 ../images/Emo104.gifכן.. יום אחד האתר פשוט נעלם :-O ואני ממש אהבתי אותו... היו בו דברים חמודים
H H e L L L L L L o O New member 20/12/04 #11 נדבר נבדר יו דפנה הפסדת איזה צחוקים היה! וברלד היה ויוסי גבני היה צחוקים!