קבלו!!!

אביבוש7

New member
קבלו!!!

תמונה לא כלכך חדשה בערך לפני חצי שנה..חח כמו שכולנו יודעים ויש חלק גדול שלא יודע אז מאיה שלנו הופיעה בגני התערוכה(פארק הירקון) בת"א לאחר זכייתה של מכבי ת"א בכדורסל גברים, מכבי ת"א זכתה בגביע אירופה, לאחר הזכיה הגיעו אלפים וגמני אני..לחגוג את הזכיה הגדולה ביחד עם השחקנים ואומנים שונים.. בניהם הופיעה גם מי אם לא.. מאיה בוסקילההההה שהטריפה את הקהל, והטריפה זה לא מילהה, היה פשוט שיגעוןן זה היה אדירר...וכל כך חלומי!! והכי חשוב יותר מכל זה היה מרגשששששש!!! ועוד לראות את מאיה מלהיבה את הקהל ומופיעה מול קהל של יותר מ120 אלף אישששש זה מדהיםםםםםםםם...!! זו היתה חוויה בלתי נשכחת! קבלו פה תמונה של מאיה על הבמה בפארק הירקון
מושמוש מתה עלייךך נשמתי!!

אביבוש7

New member
והנה הקהל הרב שהגיע..

הגיע ודהר לגני יהושוע לחגוג ביחד עם הכוכבים את הזכיה!! זה היה מדהייםםםםםם וענקקק!! זאת אחת מהרבה תמונות מאותו אירוע..
ואני גם נכחתי בו...וראיתי את מאיההההההה!!! מושמוש אני אוהבת אותך!!

אביבוש7

New member
והכי חשוב, תחשבו שמאיה הופיעה..

מול הקהל האדירררר הזה... ועוד שכולם הצטרפו אליה כשהיא שרהה זה היה חלומי!!! נו קבלו עוד תמונה!

יאללה חבל שלא ראיתי...

שמעתי על ההופעה הזאת... ומאיה גם אמרה שזאת הופעה שבה היא הופיעה מול הכי הרבה קהל.. מכל ההופעות שלה..וואי אני מתארת לעצמי מה הלך שמה.. פשששששששש בטח עוד אחת מההופעות המדימות שמאיה נותנת על הבמה.. אביבוש תודה כפרה חולה עליךךך.. לאית ודיקוששש אני מתגעגעת וחולה עליכםםםםם מואההה

k a b o o k

New member
מאיה מזכירה תמיד ת'הופעה הזו..

בעיתונים כהופעה הכי גדולה שלה.. ואני בטוח שהיא הקפיצה את כולם עם הקול המדהים שלה

אביבוש שמחה שנהנת ונוכחת בה!!

זה היה באמת דבר מדהים אני בכל אופן ראיתי את זה דרך הטלוויזיה אבל את מאיה לא ראיתי הלכתי לישון וגם לא ידעתי שהיא תהיה בכל מקרה אני שמחה שהיית חלק מההופעה שמאיה הייתה בה עם הכי הרבה קהל
ובכלל זה היה לך כזה חולמי כל הופעה של מאיה חלומי אבל לראות את מאיה עם 120 אלף איש?? גאדדדדד זה דבר היסטרי ומשגע חושים מדהיםם הייתי רוצה להיות שם אולי בפעם הבאה כשהיא תופיע עם הרבה אנשים במקום די חלומי שמאיה רוצה להגיע אליו וזה "קיסריה" אמןןןן וכשהיא תגיע זה יהיה באמת הדבר החלומי הבא!!!! חולה על כולכם ומחכה לפגוש אתכםם..... יסמיני,אביבוש,דיקוש,טלוש,יניבי וכל הפורום הזה חולה עליכם בצורה מטורפתתת מואההההה

LoLita07

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo113.gif

מולשמתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
ט'אנקס אביבו'ש

למעלה