קבלו............... את הראש של פריז
T Thestral New member 29/9/03 #4 כן גם אני רואה אותה ולא רק ב../images/Emo108.gif תפוז אתם יודעים שבפורומים של פוקימון.קו.יל אף פעם לא יבש... כלומר בזמן האחרון אין כאן פעילות אף אחד לא כותב פיקים ואין פעילויות נחמדות ...
כן גם אני רואה אותה ולא רק ב../images/Emo108.gif תפוז אתם יודעים שבפורומים של פוקימון.קו.יל אף פעם לא יבש... כלומר בזמן האחרון אין כאן פעילות אף אחד לא כותב פיקים ואין פעילויות נחמדות ...
T Thestral New member 30/9/03 #7 אתה יכול לפרסם אותם בפורום../images/Emo108.gif סיפורים שנמצא בפורומים של פוקימון.קו.יל
T Thestral New member 30/9/03 #8 זה מה שאני עשיתי בכל אופן או שאתה יכול לפרסם אותם בפורום פאנפיקים פה בתפוז למרות שאולי רק 2 אנשים שם אוהבים לקרוא פיקים של פוקימון הרוב שם זה הארי פוטר ורומח הדרקון...
זה מה שאני עשיתי בכל אופן או שאתה יכול לפרסם אותם בפורום פאנפיקים פה בתפוז למרות שאולי רק 2 אנשים שם אוהבים לקרוא פיקים של פוקימון הרוב שם זה הארי פוטר ורומח הדרקון...
T Thestral New member 30/9/03 #10 כופר ארור../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif../images/Emo108.gif אולי הם לא מעניינים אותך אבל את אלה שיודעים לקרוא, ושאוהבים פיקים, ואוהבים פוקימון, זה די מעניין
כופר ארור../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif../images/Emo108.gif אולי הם לא מעניינים אותך אבל את אלה שיודעים לקרוא, ושאוהבים פיקים, ואוהבים פוקימון, זה די מעניין
מ מעינית New member 30/9/03 #12 אני ניסיתי להרטיב את הפורום../images/Emo95.gif שמתי בפורום שני משחקים ורק אחד הגיב,ותודה על שיתוף הפעולה!
אני ניסיתי להרטיב את הפורום../images/Emo95.gif שמתי בפורום שני משחקים ורק אחד הגיב,ותודה על שיתוף הפעולה!
T Thestral New member 30/9/03 #13 isarnow, אתה מודע לזה../images/Emo108.gif שאתה מעכיר את האווירה בפורום ומוריד את הרמה שלו אולי תמתן קצת ...
isarnow, אתה מודע לזה../images/Emo108.gif שאתה מעכיר את האווירה בפורום ומוריד את הרמה שלו אולי תמתן קצת ...