קבלו!

sloops

New member
קבלו!

שגעת המונדיאל תקפה גם את חברייך? 20 דרכים לקלקל להם את ההנאה: 1. זפזפ מדי פעם ל"נשיונל ג’יאוגרפיק", כדי לבדוק מה קורה עם האריה והג’ירפה 2. הכן תיאטרון בובות מגרביים והסתר עמו את הטלוויזיה 3. שאל אם האדומים הם הרעים 4. צעק "יש!" בכל פעם שהכדור עף מחוץ למגרש 5. כששחקן (כל שחקן) מקבל את הכדור, שיר לו את ".... ההומו!!" 6. הצע חטיפי גזר ופלפל אדום "בריאים ומזינים" ככיבוד לצופים 7. השתק כל מי שפוצה את פיו במהלך המשחק ב"שששש..." ארוך 8. החלף כל עשר דקות את הקבוצה שאתה אוהד 9. קרא קריאות עידוד לברזיל, במשחק שהיא לא משתתפת בו 10. התקשר לסבתך כבדת השמיעה במהלך הפנדלים, וצעק לה את ניתוח המשחק 11. שאל כל חמש דקות: "נו, עוד כמה זמן למחצית?" 12. ענו לך? שאל שוב, כדי להיות בטוח 13. כבה את הטלוויזיה במחאה על כרטיס צהוב שהוציא השופט 14. צעק "השופט בן יונה!" וקרוץ בשובבות לעבר הנוכחים 15. רקוד את ההוקי-פוקי, בלי שום קשר לכלום 16. צעק "אאוט! אאוט!" כשהכדור יוצא מהמגרש 17. יש גול? נשק נשיקות רטובות את כל חבריך 18. קריין בעצמך את המשחק (כולל בדיחות מאיר איינשטיין...) 19. המצא שמות משלך לשחקנים, כמו "בובו", "קוקי" ו"שבי" 20. הקבוצה היריבה ניצחה? נפץ כל חפץ שביר בביתו של חברך, תוך זעקות שבר =]

sloops

New member
בגלל זה!

אם הייתי שם את זה בתקופת המונדיאל איזה אחד מהאנשים פה היה לוקח את ברצינות...

חבל...

אני בשמחה הייתי מתעללת בבני ביתי ובנים ובנות למיניהם.... נב: יש לי ליחה בגרון. מה לעשות?

תרקי

ואל תשכחי לשאול מי לא התקלח לפני שתירקי את זה

ואתה? התקלחת היום?

אתה מריח לי די מסריח... אם אתה רוצה אני מוכנה לעשות לך "ספאנג´ באת´", רק אני אתה והליחה... שיו... אני מקוה שרוחמה לא קוראת את ההודעה הזאת...

keren007

New member
שירלייי! ../images/Emo46.gif

שאני לא אתפוס אותך באמבטיה יחד עם ביז´ו! הוא שלי!

למעלה