קבלו.. בפורום עקרת בית פתחו פינת שוקולד.. לכל מי שרוצה הנה קישור ישיר לשם.. אחלה של פינה...!
B Black Eyed Peas Girl New member 22/3/04 #1 קבלו.. ../images/Emo66.gif בפורום עקרת בית פתחו פינת שוקולד.. לכל מי שרוצה הנה קישור ישיר לשם.. אחלה של פינה...!
קבלו.. ../images/Emo66.gif בפורום עקרת בית פתחו פינת שוקולד.. לכל מי שרוצה הנה קישור ישיר לשם.. אחלה של פינה...!
ח חיית בר היחידה New member 22/3/04 #2 עק אבל אני לא יכולה להיות בפורום הז הזה כי אני לא עקרבת בית לא משנה אחרי הכל נחמד שאוהבים אותנו ככה אולי נעשה את הפינה הזאת גם אבל משהו ברעיון שלנו משהו יותר מקורי נחמד ושלא היה כל כך משוכפל רוצים
עק אבל אני לא יכולה להיות בפורום הז הזה כי אני לא עקרבת בית לא משנה אחרי הכל נחמד שאוהבים אותנו ככה אולי נעשה את הפינה הזאת גם אבל משהו ברעיון שלנו משהו יותר מקורי נחמד ושלא היה כל כך משוכפל רוצים
B Black Eyed Peas Girl New member 22/3/04 #3 את לא חייבת ... ../images/Emo66.gif להיות חברה בפורום אץ יכולה סתם להיכנס.. ולראות תתמונות ששמים ותתגובות..!!
את לא חייבת ... ../images/Emo66.gif להיות חברה בפורום אץ יכולה סתם להיכנס.. ולראות תתמונות ששמים ותתגובות..!!