קבלו תמונה

xurix

New member
זה האסקי

אצל המלאמוט עיניים כחולות זו פסילה.

יואב101

New member
קצת מידע על האסקי סיבירי

אם אתה מתכנן לקנות אחד כזה אז כדאי שתדע, נכון זה כלב מהמם ומאוד יפה הוא גם חכם מאוד וקל לאילוף אבל זה כלב מאוד מפונק שדורש הרבה תשומת לב קשה מאוד להרגיל אותו לישון במלונה מחוץ לבית, הוא לא טוב בשל כלב שמירה עקב החיבה הייתרה שיש לו לאנשים, הוא לא תמיד יהיה ממושמע גם עם אילפת אותו ,הוא מסוגל להרעיב את עצמו אם המזון שאתה נותן לו לא לרוחו, להאסקי יש שרירים מאוד חזקים בצוואר ככה שהוא יכול לברוח לך אם לא תתפוס חזק את הרצועה ולשוטט לו איפה שיחפץ. אם אין לך סבלנות ללטף אותו כל הזמן או שאתה לא רוצה שהוא ידבק כל הזמן לאנשים -דע לך זה טיבעו של ההאסקי. לסיום, קחו בחשבון לפני שאתם קונים כלב מסויים ותבדקו אם הוא מתאים לכם.

feisa

New member
אני לא יודע מאיפה הידע שלך

לגבי האסקי סיבירי אבל הוא לחלוטין לא תואם את מה שאני יודע. 1) ההאסקי קל לאילוף רק לגבי מה ש"משתלם" לו. לכל השאר צריך לדעת איך לעבוד איתו. 2) ההאסקי זה הכלב האחרון שאפשר להגיד עליו שהוא מפונק. די אם נגיד שהם ישנים בחוץ באלסקה באמצע החורף כדי שנבין עד כמה הם לא מפונקים. 3) מנסיוני רובם המכריע של ההאסקים אינם בררנים במזון המוגש להם ומעולם לא שמעתי על האסקי שהרעיב את עצמו. 4) בעוד רוב ההאסקים אכן נהנים מליטופים ומתשומת לב קשה להגיד שזהו יעודם בחיים ושהם כלבים ש"נדבקים" כדי לקבל תשומת לב. שנה טובה וחתימה טובה.

יואב101

New member
לגבי הידע שלי

הוא בעיקר מנסיוני האישי (היה לי האסקי שגנבו אותו) ,וגם מספר על כלבים.

feisa

New member
אני מבין.

בעיקרון לא כדאי לעשות השלכות מכלב אחד ו/או ספר אחד לגבי גזע שלם. תמיד כדאי להתייעץ עם אנשים שמבינים ויש להם נסיון.

יואב101

New member
אתה יודע מה...

בוא נעשה דבר כזה ,מי שיש לו האסקי יאמר אם אני צודק או לא, סבבה ? אני אישית כתבתי את מה שכתבתי על סמך ניסיון. וגם רק שתדע שאם כלב הוא מגזע מסויים יש לו בדר"כ טבעיים של אותו גזע,(רק בדרך אגב). אבל מצד שני ניראה לי שאין טעם להמשיך את הדיאלוג הזה כי זו דעתי וזו דעתך וזכותך לחשוב מה שאתה חושב כמו שזכותי לחשוב כמו שאני חושב על סמך נסיוני האישי ועל סמך מה ששמעתי מעוד מישהו שיש לו כלב כזה וגם על סמך ספר נורא נפוץ. גמר חתימה טובה ושנה טובה לך ולכולם.

מוזר...

באמת התלבטתי אם זה אלסקן מלאמוט או האסקי משום שלמלאמוט באמת יש עיניים חומות ולא כחולות, ולסיבירי יש עין כחולה ועין חומה...אז..זה דיי נדיר שיש שתי עיניים כחולות. יפייפה!!

kees

New member
בהסקי יכולות לבוא 2 עיניים חומות,

כחולות או קומבינציה שלהם וזה תקין לחחלוטין. באלסקן מלאמוט- רק עיניים חומות

enbalush

New member
אם מישהו מעוניין לאמץ אחד כזה שיפנה

אליי במסר האישי....עיניים:1 כחולה 1 חומה

למעלה