קבלו תמונה שווה!

xero1

New member
טוב, בעצם לא

כי גם למייק השמן מנופקס יש חברת תקליטים ונופקס (יחסית) לא ממוסחרים. או שאולי המוזיקה האיכותית שלהם פה היא זאת שמגינה עליהם. לא משנה, עזבו.

HandsomeDevil

New member
נופקס לא ממוסחרים?

אני לא מדבר על הארץ, אלא על שאר העולם. מוזיקה איכותית? טוב, אני לא אכנס איתך למאבק הזה, כל אחד והטעם שלו לא?

eb182

New member
מה הקשר?

טרוויס הקים את החנות בגדים הזאת עם חברים שלו מאיפה שהוא גר ואז סגרו אותה והוא העביר אותה לאינטרנט.

punkrawk

New member
לא יכלתי לשים לב

אבל את נשמעת כמו היומן של בלינק את יודעת הכל

HandsomeDevil

New member
שמתם לב

שבתמונה ששיגר סקיט בוי אין לטראוויס רטיה אמיתית, זה על המחשב.

blinknetta

New member
אפשר את הכתובת של האתר של

מארק? כי חיפשתי ואין ואם כותבים markhoppus.com מגיעים לאיזה אתר חיפושים(?) תודה רבה!

מאיה182

New member
בקשר לאתר של מארק....

ראיתי שבאתר אין חדשות.לא מובן לי למה....... ובקשר לשיר של סימפל פלאן אם מארק.שיר גדול!!

כי הוא עכשיו בבנייה.....

יענו שמקים האתר עדיין בונה אותו, וצריך להכניס שיפורים.. בהתחלה חיפשתי ב-www.markhoppus.com כמו אצל טום, אבל היגעתי אל משו לא קשור, ואז עשיתי עם - והיגעתי לשם, ולא היה שם כלום מלבד כתוברת, התמונה שלמעלה ואיזה בוארד כזה, ספר אורחים או מה שזה לא יהיה..... ועכשיו עידכנו אותו! והוא יפה! וחמוד!

תיקון קטן:

כתוברת= כותרת זה היה פשוט חשוב לי שיבינו נכון..... אבל זה מבאס, שאני נכנסת לאתרים של בלינק, והם ישנים! וכבר שנים שלא עידכנו אותם! ומה שמעצבן אצל מנהלת האתר הרישמי שלהם , שמה שהיא רושמת שם, זה ממש ספר! זה ארוך כמו אני לא יודעת מה! מתסכל לקרוא את הכל! ויש שם קטעים שממש לא מעניינים! שתכתוב על בלינק וזהו!

למעלה