קבלו תמונה שווה!

אימלה!!!!!

השיער של טום צהוב קקי כזה והעין של טראוו מוזרה!!!!!!!!!!!! למה זה באיכות כזאת!!!!!??!?!?!? הנה תמונה חמודה!~ ולמי יש פה איי סי קיו???????????????????

ומה הוא?!?!?!?! (יש תמונה של...)

שלי זה: 159704245 ומרשה לכם להטריד אותי.... אבל אתם לא חייבים! תמונה של הבית של מארק! חלק ממנו! איזה גדול הוא! נכון?

מאיה182

New member
דבר ראשון.....

אני חושבת ש..........הרסת....................את התמונה בטירוף!! טרוויס הכוסון הזה לא שודד ים ולא קפטן הוק.......נבהלתי!!

חחח מוזר...

אני לא מבינה פה כלום! נאני רואה פה הודעות רק אחריי שנתיים טובות, והודעות שלי רואים פה אחרי מלא זמן! ואנ ירוצה להציג את עצמי (אני חדשה פה) אני עתליה מחולון וכל השאר ברור... ואני לא מבינה מי זה מי פה וכל הבלע בלע הזה פה....

xero1

New member
רקע שעשיתי פעם

כשהאתר שלי לבלינק כמעט היה מוכן. מי שרוצה.

xero1

New member
"שאת הקמת?" ?!

לא כפרה, לא, לא כל כולם כאן בפורום בנות. היה, ועכשיו אין יותר.

אופסי! סורי!

אני לא מכירה פה אף אחד, אז אין לי מושג מי זה בן ומי זה בת, מלבד חלק, שזה דיי מברור אצלם! סורי!!!! אז: שאתה היקמת?

אופסי, לא קראתי את ההמשך....

למה אין עוד? אוףףף.. חחרשתי על כל אתר בעולם שיש לבלינק, מלבד איזה אתר בגרמנית, שזה עשה לי כאב ראש גדול! והמברור= ברור

blinknetta

New member
איכס

וואי פרד דורסט המתלהב הזה!!! תיראו איך הוא נראה בתמונה הזאת!!! אני לא מאמינה שפעם אהבתי את לימפ ביזקיט הוא ממש התדרדר מזל שווס עזב... עשה בשכל אני יודעת שלא קשור אבל התמונה של פרד דורסט פה עוררה את כל הרגשות הישנים... סורי...

oliveoil

New member
../images/Emo25.gif

אוי עתליה blink 182, אני מתה על התמונה הזאת של טום!!!

למעלה