קבלו תמונה יפה אל תשימו לב לחזה הוא זוועתי....
L Love Anastacia lehe New member 10/5/06 #2 יאא באמת מהממת!../images/Emo99.gif והחזה לא זוועתי הכל מושלם
A adii1201 New member 10/5/06 #3 אני מסכימה ../images/Emo13.gif ואני גם מכירה את התמונה... זה גם מהראיון הזה עם ההוא שמחורמת לה על הציצים
אני מסכימה ../images/Emo13.gif ואני גם מכירה את התמונה... זה גם מהראיון הזה עם ההוא שמחורמת לה על הציצים
A adii1201 New member 10/5/06 #5 כן ראית... נו זה הראיון שהיא שרה הבה נגילה ושהוא מוציא לה מיקרופון מתחת לשולחן והיא חושבת שזה ה*** שלו.... הוא מסתכל לה כל הזמן על הציצים....
כן ראית... נו זה הראיון שהיא שרה הבה נגילה ושהוא מוציא לה מיקרופון מתחת לשולחן והיא חושבת שזה ה*** שלו.... הוא מסתכל לה כל הזמן על הציצים....
A Anastacia 4 ever New member 10/5/06 #6 חח ליהי את ראית את זה כי את סיפרת לי על זה לא...?! או שעדי...אבל נראה לי שאת! מישהו יכול לשלוח לי?
L Love Anastacia lehe New member 10/5/06 #7 לאא התמונה ממש לא מזה!!! בכלל התמונה עם המנחה הזה שהיה מחורמן עליה היה לאנסטסיה שם קוקו!! תאמינו לי הרצתי את זה 100 פעם, אני זוכרת את זה בעל פה
לאא התמונה ממש לא מזה!!! בכלל התמונה עם המנחה הזה שהיה מחורמן עליה היה לאנסטסיה שם קוקו!! תאמינו לי הרצתי את זה 100 פעם, אני זוכרת את זה בעל פה
A Anastacia 4 ever New member 11/5/06 #9 חה חה חה תראו מה מצאתי מצאתי תמונה של אנה..ותסתכלו עמוק עמוק בתוך הפה שלה... שתזהר,יכול להכנס לה זבוב לפה
חה חה חה תראו מה מצאתי מצאתי תמונה של אנה..ותסתכלו עמוק עמוק בתוך הפה שלה... שתזהר,יכול להכנס לה זבוב לפה
L Love Anastacia lehe New member 11/5/06 #11 איזה "בפנים" מוזר:-S זה ענבל או משהו? המוזריות שלה מתוקהה
A Anastacia 4 ever New member 11/5/06 #12 מה לא? את סותרת את עצמך? למה התכוונת? וכן זה הענבל שלה וכל הפה שלה..והשיניים והכל!זה במקום צילם לאורטודנט חחח
מה לא? את סותרת את עצמך? למה התכוונת? וכן זה הענבל שלה וכל הפה שלה..והשיניים והכל!זה במקום צילם לאורטודנט חחח
L Love Anastacia lehe New member 11/5/06 #14 מה סותרת את עצמי? היה לי את הסרטון, ראיתי אלף פעם, ומחקתי..
מ מישהי 111 New member 11/5/06 #19 לא, עדי את מתבלבלת... ליהי צודקת.. זה בכלל לא אותו ראיון... זה בכלל שהיא שרה את ODIYL במשהו דאז. המנחה המרגיז הגרמני עם התלתלים..
לא, עדי את מתבלבלת... ליהי צודקת.. זה בכלל לא אותו ראיון... זה בכלל שהיא שרה את ODIYL במשהו דאז. המנחה המרגיז הגרמני עם התלתלים..