קבלו תמונה הורסת....
E EleVaTioN New member 25/9/04 #3 הוא מזכיר לי פה כלבלב../images/Emo4.gif../images/Emo129.gif אבל כלבלב חמוד
C CiNdErElLa3887 New member 25/9/04 #5 נצל"ש.......כנסוווווווווווו ../images/Emo26.gif אה כן זה מין שכזה .. תיכנסו לפה נממ זה פשוט too good to be true...חייב להיות בדבר הזה קאצ'..אם מישהו מוצא שיגיד לי .. נממ אני בטוח הולכת...מה איתכם?
נצל"ש.......כנסוווווווווווו ../images/Emo26.gif אה כן זה מין שכזה .. תיכנסו לפה נממ זה פשוט too good to be true...חייב להיות בדבר הזה קאצ'..אם מישהו מוצא שיגיד לי .. נממ אני בטוח הולכת...מה איתכם?
U Unaffected New member 25/9/04 #7 ../images/Emo99.gif גם אני! חוץ מזה שיש לי בערך 5 מכשירי נוקיה בבית...יש לי גם כרטיס חינם בסינמה סיטי ))
../images/Emo99.gif גם אני! חוץ מזה שיש לי בערך 5 מכשירי נוקיה בבית...יש לי גם כרטיס חינם בסינמה סיטי ))
D Dcup New member 25/9/04 #8 אוףףףףףףף למה זה בשלישי??!?! כוסעמק..! אני בכלל לא יכולה.. וחוץ מזה, אני בברבי יומיים אחרי להופעה הרבה יותר טובה של useless ID
אוףףףףףףף למה זה בשלישי??!?! כוסעמק..! אני בכלל לא יכולה.. וחוץ מזה, אני בברבי יומיים אחרי להופעה הרבה יותר טובה של useless ID
E EleVaTioN New member 25/9/04 #9 מה יוזלססס?../images/Emo129.gif../images/Emo76.gif איה?<<<<<%^??%$ איפה?$^?$#?%?$
M midnight dragon New member 25/9/04 #11 את לא מכירהההה???../images/Emo15.gif תתביישי לך! חיחי סתם אבל הם ממש טובים!!
T T a b a s c O New member 25/9/04 #12 אתם הולכים לשם?! יאאא...אם אני מצליח לשכנע הוריי..אז אני גם יוכל ללכת.. אבל רק עכשיו שמתי לב שהם באותו תאריך.. ווועעע ):
אתם הולכים לשם?! יאאא...אם אני מצליח לשכנע הוריי..אז אני גם יוכל ללכת.. אבל רק עכשיו שמתי לב שהם באותו תאריך.. ווועעע ):
M midnight dragon New member 25/9/04 #13 אני לא הולכת..../images/Emo15.gif לא ידעתי על זה בכלל עד שקראתי את ההודעה..
E EleVaTioN New member 26/9/04 #14 בטח שאני מכירה../images/Emo129.gif../images/Emo76.gif נדמה לי אפילו שמעתי שיר שלהם שקראתי את ההודעה "מה" היה מעצם השוק
בטח שאני מכירה../images/Emo129.gif../images/Emo76.gif נדמה לי אפילו שמעתי שיר שלהם שקראתי את ההודעה "מה" היה מעצם השוק
D Dcup New member 26/9/04 #15 כןןןןןןןןן איזה כיף.. בברבי ב5 ל10.. יוצא יום שלישי.. והקטע הטוב הוא, שזה גם useless ID וגם manalive! קיצור הולך להיות הכי שולט בארץ.. ויעלה משו כמו 50 שקל ככה..
כןןןןןןןןן איזה כיף.. בברבי ב5 ל10.. יוצא יום שלישי.. והקטע הטוב הוא, שזה גם useless ID וגם manalive! קיצור הולך להיות הכי שולט בארץ.. ויעלה משו כמו 50 שקל ככה..