קבלו שיר שהוא תפילה

מצטערת חפשתי את ההודעה שלך ולא מצאתי ...

מאיזה תאריך היא,מה היתה הכותרת, ואולי תוספי קישורית? או שתפרסמי אותה שוב?

מיקה בכייף ,

ותדאגי לעצמך שלא להיות בודדה בימים קשים אלה .כשבודדים יש זמן למחשבות ,עסוקים מתמלאים באנרגיות חדשות . ורואים שהחיים לא נוראים שיש אופק חדש ,עם הפתעות חדשות ,והכל לטובה .

מיקה 42

New member
שבת שלום לכולם../images/Emo6.gif

נמאס לי לשבת בבית, אז יצאתי להליכה והיה פשוט נפלא .מזג האוויר נעים ולא חם מידי. פעם ראשונה מזה זמן רב שנהנתי מהליכה ממושכת לבדי. חזרתי והכנתי אוכל ובכל זאת ראיתי שלא הכל שחור. לפעמים הליכה בחוץ אפילו עם לבד היא לא נוראית. אולי בכל זאת יש אור גם עם לבד.

ZEEV349

New member
תראו מה עבר עלי

ZEEV ואשתו בני 80 שנשואים המון זמן הלכו בשדרה שהכירו בה ושם גם עשו את זה בפעם הראשונה. ‏פתאום הגבר אומר לאשתו:- "את זוכרת איך עשינו את זה פה בפעם הראשונה?" ‏האישה:"ברור... איך אפשר לשכוח?" ‏הגבר: "איכפת לך שנעשה את זה שוב?לזכר הימים ההם". ‏האישה:- "יאללה בוא..." ‏בדיוק כמו אז כשהיו צעירים ויפים בני 18 הוא מדביק אותה אל הגדר,מתחיל את העבודה...והאישה צורחת גונחת ומתפרעת לו בידיים. ZEEV מבסוטטטטטטטטטטטטט.לא מבין מאיפה זה בא לו .. ‏אומר לה:-"בואנה,את יותר טובה היום משהיית בגיל 18". ‏היא עונה לו:-" טוב... אז הגדר לא היתה חשמלית".... --------------------------------------------------------------------------------

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif זאב עשית לי את היום ...

איזה כייף לצחוק כך ... וגם אני היתי מוכנה להיות על גדר חשמליתעם ....
רק שיבוא ..... בנתיים מסתפקת במיטה עם החתיך שלי ...

מעונבת

New member
../images/Emo201.gif יפה מיקה ,צעד ועוד צעד ככה מתקדמים

היי מיקה גם אני עברתי בדיוק את מה שאת עוברת ותאמיני לי יש אור ויש חיים. נכון ...כלום לא פשוט אבל יש בשביל מה לחיות.

נהדר מיקה

אני שמחה עשית לי את היום שקראתי אותך תרבי לצאת והאויר ימלא אותך בכוחות לנפש תסתכלי באביב סביב , ותמשיכי לחיות

BennyKa

New member
קבלו שיר שהוא תפילה

שימו לב לבית באחרון שהוא הכי רלבנטי עבורנו - לדעתי !!! http://www.youtube.com/watch?v=SYctdC_07_A אנא אלי מתוך האלבום של שולי נתן "שירים אהובים" אנא אלי, אנא אלי עשה אותי כלי לשליחותך במקום שבו מקננת שנאה תן לי לזרוע אהבה במקום שבו עלבון - סליחה במקום שבו חושך - אור במקום שבו עצב - שמחה אדון העולם עשה שלא אתאווה כל-כך להיות מנוחם אלא מנחם עשה שלא אתאווה כל-כך להיות מובן אלא מבין עשה שלא אתאווה כל-כך להיות אהוב אלא אוהב אלוהים תן לי את השלוה להשלים עם שאיני יכול לשנות אנא תן לי את אומץ הלב לשנות דברים שביכולתי ואנא תן לי את החוכמה להבחין בין אלה לבין אלה. בני

בוקר טוב תודה בני ..ואני מקדישה שיר ל

מיקה
יקרתי אולי היתי בוטה אמש בשיחה בנינו ,נסתי לעזור לפקוח את עינייך .. תמיד זכר יקרינו יהיה כצל מלווה את חיינו ,הצל השומר עלינו , תמיד הזכרונות יחייו איתנו ,אבל אני מפנה מקום לחיים חדשים .. לא שורדת!לא ממשיכה בחיי !חיה חיים אחרים חדשים,שונים וטובים . ותמיד תמיד אזכור .. ותמיד תמיד הוא ילווה את חיי ... והשיר הזה הוא לך שביל תפוח הזהב עופרה חזה מילים: עופרה חזה לחן: עפרה חזה / עיבוד: ננסי ברנדס עם בגד פשוט ופרח בר אתה מהלך כך לאיטך לבד לבד בין השבילים חלומך היחיד כמו כוכב בודד לו אי-שם במרחב ובפרדס כבר באה פריחת זהב. אתה זוכר את הימים של אהבה בצל עצים ואת השביל, ניגון חליל תפוח הזהב אתה זוכר את הפריחות ואת רגלי היחפות ניגון חליל קליפות הזהב שבתפוח, שבתפוח. אתה הפייטן שאבד לו שיר ומחפש בין השבילים מה שיזכיר (כן,כן)... וכשאני בחלומך טובלת באהבתך זה שביל תפוח הזהב זה התפוח וכשאני שבוייה שלך בג'ינס וסרט וצמה ומה נשאר, כן מה נשאר?!... אל תתייאש, אל תצטער כן כן עוד יש להיזכר לשנינו היום נשאר החלום נשאר החלום הרחוק לשנינו היום נשאר החלום הרחוק ובאנו הנה רק לשתוק... אתה זוכר את הימים... זכרת ולא שוכחת אותך אהוב ... אתה חיי בחלומותי ... ושותק את שתקתך עם חיוך ברכה .. ומרחף מעליי ומברך אותנו אהובייך ... והחיים קוראים לי יאלה לרובוטה ... יום מקסים לכולם לכם

בוקר טוב,../images/Emo51.gifומשהו על החיים

בני השיר הזה התלבש בול עליי להיום ... נתן לי כוח תודה....אך אתה יודע תמיד להביא את מה שאני זקוקה לו? ולך ליטוש תודה ...ויודעת למה ...
וגם לי יש משהו על החיים כל שישים שיניות שאנחנו מבזבזים על להיות מעוצבנים ומרוגזים הם דקה של אושר שלעולם לא נקבל בחזרה החיים קצרים מדי תשברו את החוקים תסלחו בקלות תתנשקו באטיות תאהבו בכנות תצחקו בפראות ולעולם אל תתחרטו על שום דבר שגרם לכם לחייך. החיים הם אולי לא המסיבה לה קיוונו אבל כל עוד אנחנו כאן, אנחנו צריכים לרקוד. אני אהבתי ומי כמו יודע, שחיים פעם אחת, אז באו נעשה את חיינו שווים ומהנים .. יום טוב אוהבת אותכם ...

בוקר טוב לכולם,מאחל לכולנו שקט נפשי

שמחה בלב,אושר באמת,פחות בריחות והסתובבויות סביב הזנב. החיים קצרים ויפים,אל תבזבזו את הזמן היפה לחינם ובטח לא על אנרגיות שליליות. יש לכם את הזכות לכך כמו כל אחד.בבקשה. בהצלחה,נשתמע בשמחות.אוהב אתכם

בוקר טוב

בני תודה על שיר מקסים , אהבתי את הרעיון , ומכירה את השיר בקול הפעמונים שלי שולי נתן אוהבת את החיבור שלך לשירים

מיקה סליחה אבל זה לא מיוחד

וזה צריך להיות דבר שבשגרת היום שלך , לעשות דברים שישמחו אותך ועושים לך טוב ... יש לך חברות ? צרי לך חברה .. פני ללשכת הרווחה באזורך ושאלי על קבוצה של משפחות חד הוריות ואם אין תבקשי משאבים ותקימי קבוצה כזו ..מצאי לך תעשוקה שתמלא אותך ולא תשאיר לך זמן למחשבות ...הצל שלו מרחף מעלייך שומר אותך נותן לך כוח להמשיך ולחיות ... בהצלחה

למעלה