קבלו שאלון|>|

sarit M love 44

New member
קבלו שאלון|>|

חחח אני רואה את ניבה מעלה ? למה אני לא חח..! אז יאללה תענו שם? שם משפחה? בצפר? מראה עיניים? שיער? רזה/שמן? פירסינג וקעקועים יש לך פירסינג? איפה? יש לך קעקוע? איפה? המקום הכי מוזר ששמעת עליו שעושים בו פירסינג? המקום הכי מוזר ששמעת עליו שעושים בו קעקוע? אוכל אוכל אהוב? אוכל שנוא? מאכל הכי מגעיל שטעמת? המאכל הכי מוזר שטעמת? אוכל כשר? אוהב שוקולד? איזה? אוהב חומוס? עם גרגירים או בלי? לפי דעתך חומוס באמת מסמל ישראלים? ופלאפל? תחביבים מה אתה עשה בזמנך הפנוי? מה אתה יותר אוהב-קניות/סרטים? מה אתה יותר אוהב-אייסי או מסנגר? מה אתה יותר אוהב-מכון כושר או ריצה? אמונות אתה מאמין ב-ה'? אם לא במה? סמיילים שים את הסמיילי שאתה הכי אוהב: שים את הסמיילי שאתה הכי שונא: שים את הסמיילי שהכי מסמל אותך

sarit M love 44

New member
המשך שאלון../images/Emo127.gif../images/Emo41.gif

5 דברים שאתה עושה על הבוקר באופן קבוע 1) 2) 3) 4) 5) אילו דברים קבועים אתה עושה במהלך היום 1) 2) 3) 4) אילו מאכלים אוכל קבוע? 1) 2) 3) 4)

רוני1002

New member
תשובותיי להמשך שאלון:

5 דברים שאני עושה על הבוקר באופן קבוע: 1. בודקת מה השעה בפלאפון. 2. מצחצחת שיניים. 3. שוטפת פנים. 4. אוכלת ארוחת בוקר. 5. בודקת שיחות שלא נענו. 4 דברים קבועים שאני עושה במשך היום: 1. גולשת בפורומים באינטרנט. 2. מדרגת את שרית חדד המצעד הלועזי והעברי ברדיו ירושלים. 3. רואה את הסדרה "רבלדה" למרות שלאחרונה פספסתי הרבה פרקים. 4. נכנסת לאתר הרשמי של מלאני סי. 4 מאכלים שאני אוכלת קבוע: 1. סלט. 2. שניצל תירס של טבעול. 3. צ'יפס למיקרוגל. 4. תפוח.

Music4Life

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחח הקנאה משתלטת.....
סתם מותק, כמה שיותר - יותר טוב, תודה ואני מיד עונה...

Music4Life

New member
עונה - שאלון חלק א'

שם?
ניבה שם משפחה?
קלזון בצפר?
כבר מזמן לא... מראה עיניים?
חום דבש שיער?
שטני רזה/שמן?
רזה חטובה מהממת...{חחחח סתאאאםםם...) פירסינג וקעקועים יש לך פירסינג?
כ"כ לא אני איפה? יש לך קעקוע?
גם לא אני איפה? המקום הכי מוזר ששמעת עליו שעושים בו פירסינג?
אווו אני לא בטוהח שאני יכולה להגיד שמות אברים כאלה פה בפורום.
המקום הכי מוזר ששמעת עליו שעושים בו קעקוע?
יש אחד..בשן. כן ראיתי מישהו שקיעקע את השן שלו..(נו מטורפים חסר??) אוכל אוכל אהוב?
יש המון מאכלים שאני אוהבת...המון אוכל שנוא?
דגים, טונה (איכס) מאכל הכי מגעיל שטעמת?
הממממממ כרוב ירושלמי (יא זה כ"כ מגעיל) המאכל הכי מוזר שטעמת?
לא אוכלת דברים מוזרים, אני בררנית! אוכל כשר?
לא ! אוהב שוקולד?
מאד..רגע לא עניתי על זה כבר??? איזה? אוהב חומוס? עם גרגירים או בלי? לפי דעתך חומוס באמת מסמל ישראלים? ופלאפל? תחביבים מה אתה עשה בזמנך הפנוי?
מה שכל בחורה בגילי עושה מה אתה יותר אוהב-קניות/סרטים?
שניהם!! מה אתה יותר אוהב-אייסי או מסנגר?
מסנג'ר מה אתה יותר אוהב-מכון כושר או ריצה?
מכון כושר! אמונות אתה מאמין ב-ה'?
המממ...לא יודעת איך להשיב על זה אם לא במה?
גורל...

Music4Life

New member
המשך חלק ב'

5 דברים שאתה עושה על הבוקר באופן קבוע 1)
מתלבשת 2)
שוטפת פנים 3)
שמה עדשות 4)
שומעת מוסיקה 5) אילו דברים קבועים אתה עושה במהלך היום 1)
שומעת מוסיקה 2)
אוכלת 3)
גולשת במחשב 4)
טלוויזיה אילו מאכלים אוכל קבוע? 1)
מקדונלדס 2)
ספגטי 3)
מה שאמא מכינה בקיצר....
4)

רוני1002

New member
תשובותיי:

שם: שרית. בית ספר: מכללת מגן דויד ירוק. (סטודנטית) עיניים: חומות. שיער: שחור- חום. פירסינג: אין. קעקוע: אין. המקום הכי מוזר ששמעת עליו שעושים פירסינג: באיבר מין... חחח ובאמת שמעתי על מישהו שעשה פירסינג שם. המקום הכי מוזר ששמעת עליו שעושים קעקוע: בתחת נראה לי. אוכל אהוב:
אוכל שנוא: מסטיק וחומוס. מאכל הכי מגעיל שטעמת: מסטיק בטעם מנטה. אני לא אוהבת מסטיק ולא מנטה. המאכל הכי מוזר שטעמת: סושי. אוכל כשר:
. אוהב שוקולד: ברור. סוג השוקולד שאני אוהבת: שוקולד לבן. חומוס לי/עם גרגירים: אני לא אוהבת חומוס. לפי דעתך חומוס באמת מסמל ישראלים
אולי... יש מצב... ופלאפל
כן, כי זה מאכל ישראלי כזה. בזמן הפנוי שלי: גולשת באינטרנט, נפגשת עם חברות, רואה טלויזיה, רואה סרטים, הולכת למועדונים ולפאבים. קניות/סרטים: סרטים למען האמת. מוציאים בזה פחות
. איי סי/מסנג'ר: איי סי למרותש אין לי לא זה ולא זה. מכון כושר/ריצה: ריצה. מאמין בה': מאוד. הסמיילי שאני הכי אוהבת:
הסמיילי שאני הכי שונאת:
הסמיילי שמסמל אותי הכי הרבה:

liron162

New member
אני עונה..

שם? לירון שם משפחה? אורן בצפר? שער הנגב מראה עיניים? חום שיער? חום רזה/שמן? רזה פירסינג וקעקועים יש לך פירסינג? לא איפה? יש לך קעקוע? לא איפה? המקום הכי מוזר ששמעת עליו שעושים בו פירסינג? אממ..לא יודעת המקום הכי מוזר ששמעת עליו שעושים בו קעקוע? אין אוכל אוכל אהוב? פיצה.. אוכל שנוא? שניצל תירס מאכל הכי מגעיל שטעמת? אממ..לא זוכרת המאכל הכי מוזר שטעמת? אממ..לא זוכרת אוכל כשר? כן אוהב שוקולד? כן איזה? רגיל אוהב חומוס? לא כל כך עם גרגירים או בלי? בלי לפי דעתך חומוס באמת מסמל ישראלים? לא יודעת ופלאפל? איכססס תחביבים מה אתה עשה בזמנך הפנוי? מפסלת.. דברים מה אתה יותר אוהב-קניות/סרטים? גם וגם מה אתה יותר אוהב-אייסי או מסנגר? גם וגם מה אתה יותר אוהב-מכון כושר או ריצה? ריצה תלוי איזה.. אמונות אתה מאמין ב-ה'? לא יודעת אם לא במה? לא יודעת סמיילים שים את הסמיילי שאתה הכי אוהב: אין שים את הסמיילי שאתה הכי שונא: אין שים את הסמיילי שהכי מסמל אותך
5 דברים שאתה עושה על הבוקר באופן קבוע 1) שוטפת עיניים 2) מצחצחת 3) מתלבשת 4) שותה תה 5) והולכת לבצפר אילו דברים קבועים אתה עושה במהלך היום 1) לומדת בבצפר 2) רואה טלויזיה 3) מפסלת 4) במחשב אילו מאכלים אוכל קבוע? 1) מה שאמא מכינה לאכול 2) 3) 4)

הנה תשובות

שמי אליעד והשם משפחה חזן עיניים חום דבש שיער שחור חזק יחסית רזה אין לי לא פירסינג ולא קעקועים אוכל אהוב זה שניצל וציפס אוכל שנוא תאמת אין משו שאני זוכר עכשיו ואני אוכל אוכל כשר ואני אוהב שוקולד לבן וגם חומוס ובלי גרגירים כן גם פלאפל וגם חומוס מסמלים ישראליות והתחביבים הם לצבוע ולשחק במחשב אינטרנט וטלוויזיה כמו כולם בערך אני אוהב יותר סרטים ואני אוהב אייסי יותר ומכון כושר יותר ואני מאמין בה'

למעלה