קבלו שאלה מעניינת...

nemo the fish

New member
קבלו שאלה מעניינת...

איך יצר וולדמורט את ההורקרקס האחרון שלו מנגיני הנחשית? הרי אחרי שהוא ניסה לחסל את הארי פוטר הוא כמעט ומת לגמרי (אלמלא ההורקרקסים). על מנת ליצר הורקרקס צריך לרצוח, ואתם מסכימים איתי שאחרי הקללה שהוא ניסה להטיל על הארי (התינוק) הוא (וולדמורט) לא היה במצב לרצוח שוב על מנת לחלק את הנשמה להורקרקס חדש...

אממ,

הוא אמר בסוף הספר הרביעי - שהוא הצליח לייצר לעצמו גוף זמני וחלש, אבל שמסוגל להחזיק שרביט ע"י שתיית חלב מנגיני או משהו כזה. לילה עכשיו ואני לא זוכר בדיוק מה וולדי אמר, אבל הוא הזכיר בהחלט משהו על כך שהוא יכל ליצור גוף שיוכל לרצוח את פרנק ולייצר את נגיני כהורק'.

כתוב במפורש בספר השישי

שוולדמורט השתמש בנגיני כדי לרצוח את פרנק ברייס...ומימלא מובן מכאן, שהוא גם יצר את ההור` האחרון בנחשית.

אלאסטור

New member
מה שכתוב שם

זה שדמבלדור העריך שנגיני היא הורקרוקס, ומשתמע (וגם כך אישרה רולינג כמדומני) שההורקרוקס האחרון נוצר מרציחתו של פרנק ברייס.

rds15

New member
דווקא לא.

דמבלדור אומר במפורש שוולדמורט השתמש בנגיני כדי לרצוח את פרנק ברייס. הוא בטח רצח מישהו אחרי סוף GoF ומהרצח הזה הפך את נגיני להורקרוקס.

מה..!?! ../images/Emo12.gif

הוא צרח בקול רם כ"כ עד כי מעולם לא שמע את המילים שאמר הדבר שישב בכורסא שעה שהניף את שרביטו. נראה הבזק של אור ירוק, איוושה חזקה נשמעה ופרנק ברייס התמוטט. מת בטרם פגע גופו בריצפה. וולדמורט הפעיל את "אבדה קדברה" או "הלחש-של-הורקרוקס" על פרנק. הוא לא השתמש בנגיני כגי לרצוח את פרנק. אחרי שהוא הרג את פרנק - הוא חילק את נשמתו והכניס את זה לתוך נגיני.

אממ

אבל כתוב שהוא השתמש בנגיני?! ז``א, שיכול להיות שהוא שתה את החלב שלה (ולכן הוא ביקש מזנב תולע לחלוב אותה) ומזה הוא קיבל כח כדי לרצוח את פרנק. אבל מה שאני לא מבין לפי דבריך: איך וולדמורט יצר הור` בנגיני ליד זנב תולע?

אלאסטור

New member
זנב תולע לא אמור מלכתחילה להבין

את כל מה שוולדמורט עושה, מה גם שיש כזה מושג שנקרא לחשים אילמים, כך שלא היה לזנב תולע מה להבין בכלל.

rds15

New member
כן, נזכרתי בזה אחר כך

שפרנק ברייס יוצא מהשרביט של וולדמורט בסוף הספר הרביעי. בכל מקרה, אני מסכים שנגיני היתה הורקרוקס לפני שוולדמורט רצח את ברייס, ושההורקרוקס האחרון שוולדמורט יצר לעצמו היה החפץ הלא ידוע, בעיקר כי, כמו שדמבלדור אמר, יש רק חפץ ידוע אחד שהיה שייך לגריפינדור, והוא נמצא במשרד של דמבלדור, ככה שלמצוא חפץ כלשהו של רייבנקלו או של גרפינדור יותר קשה מלהפוך את חיית המחמד להורקרוקס.

אתה טועה כבוד השר...

אממ...לא לא..סליחה...אתה צודק-טעות שלי. {עד שעברתי מנושא ההודעה לתוכן ההודעה ..הבנתי שלא...כאילו שאינך טועה.סליחה.} . לילה טוב .

כולכם אומרים שהוא עשה מפרנק את ה

הורקרוקס של נגיני..כי דמבלדור היה מופתע כמה היא ממושמעת לו... אבל היא לא היתה ממושמעת לו עוד לפני זה? חוץ מזה וולדי בטח רוצה לעשות מרצח חשוב הורק' לא רצח של סתם מוגל... נגיני היתה ממושמעת לוולדי לפני שפרנק הגיע ורואים זאת גם בתחילת הרביעי...הוא הטמין בה חלק מהנשמה שלו ברצח של מישהו אחר, לא של פרנק. מישהו מסכים איתי?

סורי...אבל אני לא מסכים איתך

וולדמורט עשה הור` מפרנק כי הוא לא רצה לבזבז זמן, וכשראה שהוא לא הצליח ליצור מהרצח של הארי, אז הוא היה חייב למהר לעשות את ההור` השביעי מהרצח הראשון אחרי שנעלם, וזה פרנק. אם אני זוכר טוב, אז גם זה כתוב בספר.

יכול שהוא עשה מהרצח של פרנק אבל זה

לא נגיני. החפץ או החיה בו הטמין וולדמורט את הנשמה של מהרצח של פרנק לא היה נגיני. כי נגיני היתה נאמנה וצייתנית כלפי וולדמורט עוד לפני שהוא רצח את פרנק...רואים את זה לפני שהוא רצח אותו בחלום של הארי בסרט הרביעי...שמסתבר שפיטר חלב את נגיני לפני הרצח של פרנק ולפני שוולדי הרג את פרנק היא סיפרה לוולדי דברים וכאלה...

בזה אני מסכים איתך

גמני חושב כמוך... מה שבטוח שההור` השביעי היה מהרצח של פרנק.

דנקי

New member
לא..

כי דמבי אמר שוולדי רצה להשתמש ברצח של הארי להורק' אבל בגלל שהוא לא הצליח והאו נחלש הוא הסתפק בלרצוח מוגל כי הוא לא יכל יותר מזה..

למעלה