קבלו קטע.....

קבלו קטע.....

בס"ד הוצאתי רישון לפני כ 4 חודשים (שבוע הבא ימלאו 4 חודשים), ועדיין לא קיבלתי את הכרטיס הקבוע. הלכתי לי היום למשרד הרישוי בק"ש, ושאלתי את הפקידה מדוע לא קיבלתי את רשיוני, ולחדד את הנושא הבאתי לי את דוגמאות חבריי שהוציאו אחרי רישיון וכבר קיבלו מזמן את הכרטיס. הפקידה ביקשה שארשום את שמי באנגלית על הרישיון הזמני הקלידה במחשב וקרעה לי את הרישיון מול הפרצוף. עמדתי להכניס לה אגרוף. ופתאום היא מחייכת ומוציאה לי רישון זמני חדש עם הארכת זמן לעוד חצי שנה ואומרת לי תקבל את הרשיון תוך חודש. שאלתי למה לא קיבלתי עד עכשיו? התגובה הייתה: "כי אין לנו את השם שלך באנגלית". ואם לא הייתי בא היום אז לא הייתי מקבל את הרשיון? תגובתה: "לא". שכל אחד יבדוק אם יש לו את השם באנגלית על הרשיון (אריאל אני מדבר אליך).

beckham17

New member
בדוק שיש...

תודה על התזכורת!!! חבר´ה, עוד 3 שבועות אני מתחיל לחגוג על האוטו, כשיגמר המלווה!!!

LordNor

New member
חחחח, איזה קטעים...

אני קיבלתי את הקבוע לאחר חודשיים בדיוק! ואת הקבוע לאופנוע ולרכב יחדיו קיבלתי כ-3 שבועות לאחר שעברתי בטסט על 500 סמ"ק.. כעת יש לי קבוע על אופנוע עד 500 סמ"ק ורכב עד 4 טון
. אני זוכר שלא מסרתי לפקידה את השם שלי באנגלית ובכל זאת השם שלי הופיע באנגלית ברישיון מוזר...

תשמע קטע

גם לי זה היה ככה, גם אני רציתי לתת לה מכות רק שאצלי הרישיון המנוייר הזה לא היה בתוקף חודש ומשהו בזמן שבאתי אליה... ממש נחמד שלא יידעו אותנו, מה זאת אשמתי שהדביל שהוציא לי את הטופס הירוק לא טרח לשאול איך כותבים את השם שלי באנגלית? בעיה שלו שהפכה להיות הצרה שלי. עוד הוכחה לדפקטיזציה של משרד הרישוי

../images/Emo9.gif

זה כישרון מיוחד :) מולד בלבד ואין אפשרות לרכוש אותו, נו טוב,אם תתעקשו ממש אז במכולת של משה יש אותו בשניים וחצי אבל משומש כן?

למעלה