קבלו קטע

קבלו קטע../images/Emo6.gif

כתבתי אותו למטה אבל לא הגבתם אז אני כותבת בהודעה חדשה (לא משורשרת!) כדי שתשימו
ותחלקו צומי לאחרים לשם שינוי...
אני הולכת לי לחדר כושר בבאסה מטורפת
ומה אני שומעת?!?!?! את SAT להלהללהלה
ולפני שהלכתי היה לי קטע מצחיק עם SAT שאמרתי למישהי את SAT העהא ובלי קשר היו לי היום חזרות ואמרו לי שבזמן שאני שרה אני צריכה לחשוב כאילו אני מחכה בתור לכרטיסים להופעה של אנה חחח כי ככה אני אתחבר לשיר. כי כולם שם יודעים שאני חולה עליה...
-
וספסוף גם אני שמעתי אותה ברדיו לשם שינוי שבוע טוב לכולם

למה ללכת לחדר כושר בבאסה מטורפת?

אני בבאסה מזה שכבר חודש וחצי בערך לא הייתי בחדר כושר בגלל חוסר זמן

../images/Emo7.gif

מקפיאים לי את החשבון לחדר כושר כי אני לא יכול לבוא בשעות של המבוגרים (השעות של הנוער לא נפגשות על שעות העבודה שלי).

MoWz

New member
יואו גמני בחדר כושר..

גם היום..אבל בנתיים לא יצא לי לשמוע
זה בהחלט היה מביא לי הרבה מוטיבציה...

את יכולה להתנחם

שאתמול הייתה הפעם הראשונה בחיים שלי ששמעתי אותה ברדיו כשאני מודעת לזה.ושאני כל כך רוצה.

רובע

New member
מה את עוד לא בת 13?!!??!../images/Emo12.gif

הייתי בטוחה את בת 15 או משו כזה:$ טוב אז סתם לידע ככלי...מה הגילאים של האנשים בפורום?!$:

אז ככה..

צביקה, יגאל - נע בין ב-17 ל-18 נראה לי.. לא?
עדי הגדולה - 19 עדי הקטנה - עוד מעט 17 אני - עוד חודש ובלה בלה 13 אלה - 14 מור הכפרע - 14 שרית - 22, נכון?
ניר- 15 עמית - נראה לי נראה לי בגיל שלי.. כן, נכון? 13 בערך.. דוד ונעמונת אני לא יודעת
פאדיחות לי:p לא נורא

אבל לא לשכוח ש...

אני עדיין לא בת 14 אני בת 13 וכמה חודשים... ב12.11 יש לי יומולדת רשמו לכם ביומנים ובמוח
אבל אני נחשבת ל14 בשביל החדר כושר...

ושכחת את דניאל-13 נראה לי...

או 13 או 14 הוא אמר את זה פעם.. וגם קוראים לו דניאל 1992 מה שאומר שהוא בגילי אז הוא 13-14 תלוי באיזה חודש...

MoWz

New member
שיוו כפרעלייך איך את זוכרתתת

אבל רק שתדעו שב31 ל7 (החודש כע?..) יש לי מומולדדת 15 אמאמאממא
[ כאלו לא רוצה הכי כיף 14.. אתם קולטים שאני בפורום הזה מגיל 13??..שמעישראל You Are My Sunshine אגב..עליתי הקבצה במת'!@#$%&^*)(..מי היה מאמיןןן?? בטח לא צביקה..

adii1201

New member
חחחח מזל טוב חמודה ../images/Emo13.gif

לי יש יומולדת ביום ראשון

MoWz

New member
כפרעלייך!!1...את פההההה

מזל טוב!#..אבל מחכים עד יום ראשון.. יווו עכשיו נזכרתי שעשיתי לך שנה שעברה בפוטושופ משוו.. חכי חכי אני ימצא אולי בארכיון תשירשור

למעלה