קבלו קטע מדהים http://www.youtube.com/watch?v=n3fCCnNJC1c
N Namespace New member 8/4/10 #2 מגניב לאללה הם בטח לא הבינו מה נפל עליהם. חוצמיזה, איך יכול להיות שהם לא הכירו את ירח?!
ס סוג ב New member 9/4/10 #4 מדהים!!! אני בכלל מחבבת ++ את הניגונים האלה, זה מזכיר לי את הבית ואת הילדות. יצא קטע מהמם, התרגשתי והאפילו הצטמררתי.. מה שמעניין, זה אם באמת ישחררו ככה את השיר, הרי שלמה ארצי לא שומר שבת... בכל אופן, אני בעד להעלות את זה למצעד בגלגל"צ.
מדהים!!! אני בכלל מחבבת ++ את הניגונים האלה, זה מזכיר לי את הבית ואת הילדות. יצא קטע מהמם, התרגשתי והאפילו הצטמררתי.. מה שמעניין, זה אם באמת ישחררו ככה את השיר, הרי שלמה ארצי לא שומר שבת... בכל אופן, אני בעד להעלות את זה למצעד בגלגל"צ.
א אביב זמיר 3 New member 9/4/10 #5 זה סיפור ישן מימי "כהנה, כהנה" ועד עכשיו זה לא התפרסם אצל החרדים.אגב זה עם הכיפה סרוגה הוא מונה רוזנבלום.
זה סיפור ישן מימי "כהנה, כהנה" ועד עכשיו זה לא התפרסם אצל החרדים.אגב זה עם הכיפה סרוגה הוא מונה רוזנבלום.
ה הייליגער כופר New member 9/4/10 #6 התפרסם ועוד איך התפרסם השמיעו את זה כמה פעמים ברדיו קול חי. דרך אגב, מונה יושב שם עם כיפה סרוגה - מה שאומר שהסיפור כבר לפני 15 שנה.
התפרסם ועוד איך התפרסם השמיעו את זה כמה פעמים ברדיו קול חי. דרך אגב, מונה יושב שם עם כיפה סרוגה - מה שאומר שהסיפור כבר לפני 15 שנה.
ס סוג ב New member 9/4/10 #9 באיכות שאני ראיתי זה היה נראה מעכשיו. הוא לא מזדקן עם השנים. הוא נראה אותו דבר.. בכל אופן, ממש משובח
M mister xy New member 9/4/10 #10 כד הוינא טליא כשלמדתי בישיבה קטנה היינו מכנים את שלמה ארצי 'מהרש"א' כדי שהשטינקרים לא יבינו במי מדובר...
כד הוינא טליא כשלמדתי בישיבה קטנה היינו מכנים את שלמה ארצי 'מהרש"א' כדי שהשטינקרים לא יבינו במי מדובר...