הצלחתי להוריד את הפלייר ממש יפה... כמה זמן אתה כבר עובד עם פלאש?
B braker New member 27/4/02 #22 די הרבה אבל מה שראית זה לא ממש קשור לפלאש, חוץ מזה שעשיתי את זה בפלאש. זה סתם סרט, אולי אם יהיה לי כוח אני אעשה איזה משחק למרות שאני לא חושב שהוא יהיה פחות מ250k אבל זה לא בטוח.
די הרבה אבל מה שראית זה לא ממש קשור לפלאש, חוץ מזה שעשיתי את זה בפלאש. זה סתם סרט, אולי אם יהיה לי כוח אני אעשה איזה משחק למרות שאני לא חושב שהוא יהיה פחות מ250k אבל זה לא בטוח.
B braker New member 28/4/02 #27 סבבה אז אני מתחיל לעבוד על משחק. אם מישהו רוצה לעזור לי אז תשאירו לי מסר.
D dargosh New member 28/4/02 #25 קבלו זה לא פועל לי (ויש לי פלאש אז זה לא בגלל זה) אבל אם כבר שמתם פלאשים אז הנה קישור למשהו שאני הכנתי... בקרוב יהיה גם בסטריט... ברי סחרוף!!!
קבלו זה לא פועל לי (ויש לי פלאש אז זה לא בגלל זה) אבל אם כבר שמתם פלאשים אז הנה קישור למשהו שאני הכנתי... בקרוב יהיה גם בסטריט... ברי סחרוף!!!
D dargosh New member 28/4/02 #26 קבלו זה לא פועל לי (ויש לי פלאש אז זה לא בגלל זה) אבל אם כבר שמתם פלאשים אז הנה קישור למשהו שאני הכנתי... בקרוב יהיה גם בסטריט... ברי סחרוף!!!
קבלו זה לא פועל לי (ויש לי פלאש אז זה לא בגלל זה) אבל אם כבר שמתם פלאשים אז הנה קישור למשהו שאני הכנתי... בקרוב יהיה גם בסטריט... ברי סחרוף!!!
B braker New member 30/4/02 #38 סתם להעלות את ההודעה............... 1234567890/´קראטוןםפ][,ףךלחיעכגדשזסבהנמצתץ. ´רםאק ןטרק´ צמ´ךלמ עךק´לר מעשר םןמק עךףלמנ.
סתם להעלות את ההודעה............... 1234567890/´קראטוןםפ][,ףךלחיעכגדשזסבהנמצתץ. ´רםאק ןטרק´ צמ´ךלמ עךק´לר מעשר םןמק עךףלמנ.