זיוית ומיכאלוש - כנסו שנייה
סליחה שאני מגיבה ועושה אדום (מושיק..זה אלייך), סליחה שאני מתערבת לכם במשהו שלא קשור אליי, אבל...תרשו לי רגע? בואו אני אגיד לכם משהו כזה: במסנג'ר, כמו בפורום ובכלל במקום שכותבים בו ולא מדברים או רואים אחד את השני קורים מצבים של אי הבנה. בכתיבה דברים יוצאים לא נכון, או אחד מפרש את זה בדרך שונה ממה שהתכוונת לכתוב. זה קורה המון. תראו גם את הריבים פה בפורום, ומקרים שקורים לכם באי סי או במנסג'ר, זה למה זה מעצבן באופן מסוים. אין לדעת באיזה טון, צורה האחר אמר את הדברים. ניסיתי לקרא את השרשור ולראות מה קרה כאן (וזה סתם כי מסקרן אותי לראות איך הדברים האלה מתחילים, זה מעניין) ובאמת לא ראיתי שום סימן שמישהו פה אמר משהו לא בסדר. מיכל, את בסדר, הבעת דעה וזו זכותך המלאה. גמני לא מתה על זהבה ואם הייתי אומרת כמוך, וואלה - זכותי. ואין איש שרשאי להשתיק אותי. זו מדינה חופשית ואת יכולה ואף רצוי שתביעי דעתך. זה שאנשים לוקחים אתזה קשה, ושזה מראה להם סעיף, זה כבר לא העניין שלך...זה לא עושה אותך כבדה או אנטי. ממש לא. ולא צריך לפתוח ויכחון משטיות. שכל אחד יגיד מה שהוא מרגיש, וזה בסדר ולגיטימי. אם היו אומרים דבר כזה בפורום זהבה בן על שרית, שמה זהבה צריכה את שרית איתה..סבבה. זה דעתך, שיהיה בריאים, ויחשבו מה שבא להם, זה בטח לא דבר ששווה להתעצבן עליו..חחח...אפילו ילדותי. די להתרגש מבולשיט. תכלס זה ממש שטויות. עזבו אותכם. תלוי גם הצורה שאתם מגיבים אבל במקרה הזה, לא ראיתי משהו יוצא מן הכלל, הכל בגדר נורמלי. לראות עיני. סתם חשבתי להגיב לכם על הנושא. מקווה שקראתם את הסוף
יומטוב. ותחשבו על זה (יאיאיאיא)