קבלו סקופ!

תודה../images/Emo70.gif בהצלחה לשרית בע"ה../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif

שרית וזהבה בן
דואט
חחחחחחח
מגניבבבבבב
שיהיה בהצלחה
תודה

וואוו2 הזמרות הכי טובטת שיש!! זה

יהיה מענייןן!!!! אוףףףף חבל שלא אוכל לשמוע ולראות את מה שהן ישירו

הילאריי

New member
../images/Emo207.gif

קומונה חדשה של דולסה מריה ובכלל של כל הלהקה RBDכנסו ותהנו!!

שיראל מ

New member
בוקר אור../images/Emo42.gif../images/Emo140.gif

עינב תודה על הידיעה
יום מקסים

יום נפלא לכולם!!!!!....ובוקר אור../images/Emo9.gif

שיהיה לכולם יום שמח נפלא.... ומלא אור..... תהנו תבלו מהחופש כמה שאפשר..!!! (למי שיש חופש...חחח) אוהבת אותכםםם!!!! מואהה..... שרית את האור שלייי את הכל בשבילי!!!!!!!!!

שרית וזהבהה??? למה שרית לא שרה לבד

אני לא מתה על זהבה בןן... וחבלך שרישתוש לא תשיר לבד!!!! מה היא צריכה את זהבה בן.??? שריתוש אני חוללןעעלליךךך

חח מיכל לא צריך להיות אנטי...

עם שרית וזהבה הגיעו לכך אז זה אומר שהם רוצות להפתיע
לכו תידעו אולי זה יהיה הלהיט הבא
הכל יכול להיות
מה שנותר זה לאחל בהצלחה

שי -כנס!!!

שי אני ממש לא אנטי...!!! אתה מפרש כל דבר קטן כאנטי.... אני בסך הכל רשמתי שאני לא ממש אוהבת אותה.... ולא אוהבת איך שהיא שרה...זו דעתי וזכותי להביע דעה!!! גם אם היא לא מוצאת חן בעיניך!

חח העיקר התווכחתי עם ההוא ושתינו

צדקנו או טעינו אפשר לפרש את זה כשניהם אז אם ההוא קורא את זה אז אני מבקש סליחה שהתנפלתי..

Music4Life

New member
וואי זהבה בן ושרית חדד?

האמת? זה מעניין....אני לא שונאת את זהבה כמו רבים מכם. מה לי לשנוא אותה, מה הבחורה עשתה לי? כולה היא בסדר...לא יודעת, לפעמים יותר ולפעמים פחות. אני לא מתה על השירים והיא לא הכי מעניינת וגם בתור בנאדם היא נראת לי די מעפנה אבל...משהו תמיד סיקרן אותי לגביה. אולי כי היא מזכירה לי את שרית במובנים מסוימים, גם זמרת מזרחית מצליחה... ובכל מקרה אישית, יהיה לי מעניין לראות את שרית חדד וזהבה בן על אותה במה, מגניב
האמת היא שדי רציתי לראות דואט שלהן ביחד, זה יכול להיות מזה מדליק, 2 זמרות מזרחיות אהובות...
סחתיקה

gilad music

New member
נכון זה היה בערב הצדעה למוזיקה...

הים תיכונית (עאלק) בפארק הירקון לפניי 9 שנים בערך אבל גם מרגול שרה איתם ניראה לי את טיפת מזל

זיווית כנסי

אני לא מבינה מה עשיתי בסדר אולי רשמתי את זה במובן שאתם מפרשים אותו כ"אנטי או משו.. אבל אני לא מבינה עכשיו נאסור לי להגיב לשום דבר!!?.. או שאני מגיבה זה לא בסדר?... אני פוט כותבת את דעתי זה הכל!!?...באמת אני לא מנסה לריב או להתווכח אני סה"כ מביע דעה שלי.... אם זה מפריע לכם אז אני לא יכתוב יותר כלום!!?..וזהו... סליחה אם אני מפריעה לכם באמתת!!! אבל זה מעצבן שאת יכולה לרשום מה שאת חושבת ולי לא!!... טוב סלליחה...לא התכוונתי..!

לא אמרתי שאת לא יכולה להגיב ...

פשוט את מתארת את עצמך במילים לא יפות ...כמו שאמרת על זהבה בן שלמה צריך שגם היא תשיר רק ששרית תשיר וזה לא יפה !!!!! עם היו אומרים דבר כזה בפורום של זהבה בן ???? היינו כועסים אז תרגישי ותרגישו איך עם מרגישים שאנחנו יורדים עליה ,מה לעשות אולי היא לא כמו שרית ועובדה שאוהבים אותה !!! צריכים לחיות עם העובדה שיש עוד זמרים חוץ משרית חדד וגם יש לכל זמר\ת מעריצים וגם אותם מעריצים וגם המעריצים חושבים שהזמר\ת שעם אוהבים מושלמים וזהו !! נסגר העניין ...

למעלה