קבלו סירטון מהמם!

קבלו סירטון מהמם!

http://kikouyous.web4.free.fr/Inuyasha%20Music%20Video%20-%20Four%20Seasons.wmv הסירטון מהמם אבל לכל אלה שלא אוהבים ספוילרים לא כדי לראות אותו כי הסירטון מהסרט השלישי של אינויאשה, אז קחו בחשבון, אבל המלצה שלי, שווה הצצה! :)

s a n g o

New member
נצל"ש - שאלת ספוילר../images/Emo58.gif

האם זה נכון שאינויאשה וסשומארו
יהיו בקבוצה אחת באחד הסרטים/בהמשך הסידרה ? תודה חן

פולי3

New member
כה, בסרט השלישי כש../images/Emo58.gif

אינויאשה וסאשו יאלצו להתמודד מול איזה חרב או משהוX:

Mrs Osuwari

New member
קצת יותר פירוט פה ../images/Emo58.gif

היה עוד בן אנוש בשם טקמארו (Takemaro) שרצה את אמא של אינויאשה, הנסיכה איזיואי. כהוא גילה שהיא הרה משד הוא רצח אותה בזמן הצירים והיא ילדה את אינויאשה בכוחותיה האחרונים ומתה. אבא של אינויאשה החייה אותה בעזרת הטנסאיגה והוא וטקמארו נלחמו בעוד איזיואי בורחת עם אינויאשה. הטירה הבוערת קרסה עליהם והם מתו. בסרט השלישי החרב סא'אנגה משתחררת. סא'אנגה היא חרבו השלישית של אביו של אינויאשה. הוא לא יצר אותה אלה נשא אותה כי בני האנוש חמדו בה והיא גרמה להם להפוך לשדים נוראיים ולטבוח באנשים. בסרט הסא'אנגה החייתה את טקמארו והפכה אותו לשד. את ידו, שנקטעה עד לכתף בקרב נגד אינוטאישו אביו של אינויאשה, החליפו בזרועו הקטועה של סשומארו. תודו שאני חכמה כי את כול המידע הזה ספגתי מהסרט בתרגום כתוביות באיטלקית ואני לא יודעת איטלקית בכלל... רק בגלל שהשפה קרובה לצרפתית הבנתי משו... מקווה שהסברתי הכול!

MeAvosh2005

New member
../images/Emo58.gifרגע..

אבל איך סא'אנגה החייתה את טקמארו? ואם אני זוכרת טוב..אבא של אינויאשה מת מאיזה שד ולא מהטירה שקרסה.... ובסרטון רואים שסושומארו ואינויאשה נילחמים נגד טקמארו אבל למה? סליחה שאני שואלת אבל אני לא ראיתי את הסרט וגם אין לי מושג איך...

Mrs Osuwari

New member
../images/Emo58.gif

החרב קראה לו מהגיהנום אני מתכוונת לטקמארו. אינוטאישו בא ישר מהקרב עם ריוקטסוסיי והוא היה פצוע אנושות אבל בכול זאת הוא חזר כדי להגן על איזיואי ועל בנו. אינויאשה חשב שריוקטסוסיי הרגה את אינוטאישו כי אף פעם לא סיפרו לו על טקמארו. טעות נפוצה. טקמארו רוצה להרוג את שניהם בגלל שהם בניו של מי שלקח את אהובתו איזיואי. הוא חשב שהדרך המושלמת לנקמה היא להרוג את שני צאצאיו היחידים של אינוטאישו. אם יש עוד שאלות לא להתבייש *מדברת בקול הילדותי של המורה שלי* לשאול!

MeAvosh2005

New member
וואו מגניב...תודה! ^^../images/Emo58.gif

חיחי...סורי אבל לפי הקליפ אינויאשה מחזיק בחרב הזאת..(שאלה אחרונה) למה?

Mrs Osuwari

New member
../images/Emo58.gif

בהתחלה החרב משתחררת בעולם של קגומה. היא נתקעת באדמה והופכת את כול טוקיו ולמזבלת חיריה. סאיא יוצא מתוך הקמע שעל הנדן ומסביר להם שהם צריכים להחזיר את החרב לנדן. אינויאשה מוציא אותה אבל החרב הרשעית משתלטת עליו והופכת אותו לשד מלא. כמובן שהוא פחות או יותר מצליח לשלוט על עצמו ולא להרוג אף אחד אבל הוא משתמש בגוקוריוהא (המתקפה המקבילה לבקריוהא אצל הסא'אנגה) וקצת הורס את יפן הפיאודלית. כפי שראית החרב הוציאה את המחושים הסגולים האלו שנכנסו לתוך הזרוע של אינויאשה ושלטו בה כך שגם אם הוא רצה הוא לא יכל לעזוב את החרב ולכן רק כשהחרב הבינה שהיא לא תוכל להשתמש באינויאשה כי הוא יכול לשלוט בעצמו פחות או יותר גם כשהיא מנסה לגרום לו להרוג אנשים (הוא אהב את קגומה יותר מדי ולכן לא הרג אותה והוא לא הרג את האישה ההיא כי החמלה שלו מנעה מבעדו) רק אז החרב עזבה אותו. מקווה שהבנת משהו מההסבר המסורבל שלי אם יש עוד שאלות הנך מתבקשת להפנות אותם לשירשור הזה כרגיל אריגטו!

SANGO1

New member
ניצול שרשור

ציור חדש שלי אני יודעת שהיא עקומה אבל העתקתי את זה מציור שלא היה דומה לה כל כך תגיבו

למעלה