קבלו סיפור :)

Etnozam

New member
קבלו סיפור :)

אני חושב שהיום הצלחתי לחזק את רגשות הסטראוטיפ אצל הפולנים חח

קודם כל קצת נתונים:
בעבודה שלי בתור מלקט הזמנות במחסן ביגוד, יש הזמנות ואני כ"המלקט" (סרט לעתיד
) כמובן מתרוצץ כל היום במחסן לאסוף את הפריטים, שכאילו על מנת להקשות עלייך מפוזרים בצורה אקראית לחלוטין!!
לרוב ההזמנות נחשבות קטנות והן בסדר גודל של בין 70-120 פרטי ביגוד שונים
אבל כל יום יש גם שתיים או שלוש הזמנות גדולות שנעות בין 1000-1500 פריטים שונים.
כל שעתיים אחרי ההפסקה כל העובדים רושמים אצל האחראי כל אחד כמה אסף עד כה בסך הכל, ובסוף היום הממוצע שכל אחד אוסף הוא בערך 1400 פריטים.
עד כאן נתונים :)
עכשיו הסיפור.

בנתיים מאד מרוצים ממני כי אצלי אין בכלל טעויות באיסוף ובכללי אני עושה עבודה טובה נגיד ככה. פעם אחת האחראית שאלה אותי אם אני מעוניין לעשות הזמנה גדולה, אמרתי לה בטח תביאי כך או כך מישהו צריך לעשות את זה. מאז אני מקבל רק את ההזמנות הגדולות ואני מרוצה מזה. הסברתי לאחראית שאני מרגיש תחושה חזקה יותר של סיפוק ותוצאות מהזמנה גדולה אז אני מעדיף אותן.
99 אחוז מהאנשים מעדיפים לקחת הזמנות קטנות.
ככה כבר שבועיים אני עושה רק את הגדולות. הן אפילו נשמרות במיוחד בשבילי, ואני מקבל אותן עם חיוך רחב מהאחראית :)
היום אחת הבנות הפולניות אומרת לי באנגלית עילגת, "איזה באסה לך, אתה עכשיו מקבל את כל ההזמנות הגדולות כי אתה לא עושה שום טעויות והם סומכים עליך"

תקשיבו להסבר שנתתי לה מתוך ניתוח ביצועים והתיעלות בתהליך העבודה.
הסברתי לה כך:
פסיכולוגית אנשים חושבים שבגלל שההזמנה "קטנה" זה אומר פחות עבודה כביכול, כשההפיך הוא הנכון.
כולם פה בממוצע חייבים לאסוף את אותה כמות פריטים ביום כך או כך. כולם וגם אני אוספים בערך 1600 פריטים ביום טוב תלוי לפי ההזמנה.
אי אפשר לבצע את פעולת הליקוט מהר יותר, רק ללכת יותר מהר עם העגלה.
ההבדל היחיד בנינו, שבעוד אני עושה הזמנה אחת או שתיים ביום וצריך ללכת בין כלללל שורות המחסן רק פעם אחת או פעמיים. (ושתבינו זה מחסן ענקקקקקק!!!! שבנוי מחמש מחסנים כל אחד בגודל של חנות קוסמוס בישראל עם שורות שורות כמו מבוך עכברים)
כאשר כל השאר שלוקחים הזמנות קטנות צריכים כל הזמנה ללכת את כלללל המחסן שוב ושוב לפחות 15 פעם ביום.
ותכלס החלק המעייף בעבודה זה ההליכה כל היום עם העגלה של הביגוד.
כך שלמעשה בזה שאני לוקח את ההזמנות הגדולות אני לא צריך לרוץ כל היום כמו מטורף, וכך או כך בסופו של יום אני אוסף את אותה כמות כמו שאת אוספת.

חחחחחחחחחח
לקח כמה רגעים של מחשבה, אבל אם הייתם רואים את הפרצוף שלה באותו רגע שהיא קלטה שיש משהו בזה....

אחרי ההפסקה שהיא ישבה לפטפט עם כל החברות שלה, פתאום הן כולן מסתכלות עלי במבטים חיוביים יתר על המידה.
אני מפחד שאני יתחיל להרגיש כמו "חתיכת בשר"

Row123

New member
הן בטח חושבות....

היהודי הזה... הם תמיד מתחמנים כי יש להם ראש אנליטי
זו מחשבה גויית ידועה. אך כמה הם אוהבים לעשות הכללות. האמת שכולנו

למעלה