קבלו סיטואציה

tintong

New member
../images/Emo45.gif שמדובר בילדים שלנו..

ועוד בבת, תבין אחשלי הבת שלי בת 10 . הסיטואציה שלך עשתה לי פלש בראש , כאילו זה קורה לי , והבת שלי מתקשרת . ואני. הבת שלי רק אומרת לי אבא עצוב לי . ישר עושה לי עיניים אדומות (בני ובינה יש רגשות מיוחדים) בכל זאת כל אחד מגיב בצורה אחרת.(אתה בכלל מצטייר לי כאדם שקול) הכל מאהבה (גם העצבים
) רק טוב אחשלי.

הילה301

New member
ומה אתה משדר לילדה שלך?

אתה מפחיד אותה פי כמה וכמה, כי משטרה בעייני ילד מצטיירת כמשהו מפחיד ואימתני. חוץ מזה, אתה נותן לה להבין שאמא שלה היא אשה לא אחראית. ולא משנה מה אתה חושב על אמא שלה, תגיד את זה לאמא ולא לילדה. אח שלי ביחסים איומים עם גרושתו. הילד מספר לידנו איך היא מטנפת את האבא מולו ומה היא אומרת עליו (ילד בן 10) ואני כל הזמן אומרת לאחי, מה שלא יהיה, אל תגיד את מה שאתה חושב עליה לילד. וכשהוא אומר משהו על האמא, תגיד לו 'אני לא מרשה לך לדבר על אמא שלך בצורה כזאת'. לא סתם יש סעיף קבוע בחוזי הגירושים שבו ההורים מתחייבים ללמד את הילד לכבד את הצד השני. אני חושבת שהיא עשתה מעשה חמור חבל על הזמן, אבל ראוי שהוא יסגור את הדברים האלה מול האם ולא באמצעות הבת. הילדים שלנו הם לא כלים ולא מתווכים שלנו.

הילה301

New member
אני לא מכירה את האקסית

וסליחה מראש אם אני פוגעת. אבל התחרפנה זאת מחמאה. ככה לא מלמדים ילד בן 9.5 לקחת אחריות על המעשים שלו. זה משהו שיחזור אליה בעתיד כבומרנג, אני כמעט בטוחה.

felka

New member
אני חושב שעונש "להשאיר לבד" או "לעזוב"

גם בגיל 40 הוא דבר מגעיל אם אתה רוצה להיות לבד תסביר ותלך אבל להעניש בצורה כזאת זה מגעיל. שום מטרה לא משיגים, רק משאירים הרגשה חרא.

שרשירית

New member
../images/Emo46.gif מצטערת על הדרמטיות אבל

אני בשוק, אני בהלם, המומה
להשאיר ילדה בת 9.5 לבד בבית כעונש אחרי מריבה???
. היא התחצפה וקיבלה עונש להישאר לבד בבית. נראה למישהו שזה עונש מקובל??? "צריכה להיות אחראית למעשים שלה"??? הלו
הילדה רק בת 9.5 טיפת הגיון ושכל ישר לא היה לאמא.
ועוד היא מצפה שאתה תשאיר את הילדה לבד אחרי שהילדה בכתה לך בטלפון
תשאיר את הילדה היום אצלך, תחבק אותה כמה שיותר ותראה לה שלפחות אבא שלה לא איבד את שפיות דעתו.
מצטערת, היא התחרפנה.

שחR

New member
מקרה מאד חולני

ילדה בת 9 לא משאירים לבד בבית נקודה ! על התחצפויות יש עונשים יתר מקובלים. טוב שיש לה למי להתקשר. אל תנסה להיות בורר, רק תדגיש מול הילדה את מה שהיא כבר יודעת. שיש מי שיהיה לצידה במקרה שהיא במצוקה. אני חייב להודות שמעבר למקרה המצער שאני מקווה שהוא לא סיפטום לכלום אלא מקרה יוצא דופן וחד פעמי. אני מתמלא קינאה על הקשר החם הזה שיש לך עם בנותיך שיכולות להתקשר אלייך במקרה שכזה. מרומם נפש.

3 שרונית

New member
היא מודעת לכך שזו עבירה פלילית??

לא כי אולי אם לא מעניין אותה שלא משאירים ילדה קטנה בבית לבד, בערב ולא מעניין אותה שהיא מזיקה לילדה, ואולי היא שכחה שהיא הבוגרת והיא אמורה להתנהג בהתאם אז אולי יפריע לה שהיא עלולה לעמוד לדין.....

דעתי

אין לי ספק כי ברור לכולנו כי אין קשר בין ההתנהגות לענישה מאידך לאיזו התנהגות כן מתאימה ענישה מעין זו? אני חושבת שלהשאיר ילדה לבד בבית כעונש אפילו לשעה בבוקר זהו מעשה שלא יעשה על אחת כמה וכמה לכמה שעות בערב\לילה. אני חושבת שלפנות למשטרה מלבד טראומה לילדה לא היה עושה דבר כיוון שספק בעיניי אם היו מגיעים. אני הייתי עורכת שיחה מאוד מאוד רצינית עם האישה ומסבירה לה את דעתי, לפני כן ממליצה לך לספור עד 20 כדי לא להפוך את השיחה לויכוח או ריב(למרות שאין לי ספק כי אתה כועס ובצדק) כמו שאמרו קודמיי ככל שנשכיל להציג בפני הילדים (וזה קשה בטירוף, אני יודעת) חזית משותפת בין ההורים כך הילדים ירגישו יותר בטוחים ויותר מוגנים. בתוך הבטן שלי כאמא לאמא בא לי ל......אותה. שולחת לשניכם חיבוק, כי כולנו זקוקים לאחד. (לפחות...)

anat315

New member
איזה נוראית.

שלוםלך קראתי וזה עשה לי ממש רע אבל שתדע שיש המון נשים שמכירות חבר חדש והילדים נדחקים לצד וזה נורא.. נכון שיש לכולנו את הרצון להתחיל חיים חדשים אבל הילדים זה הדבר הכי חשוב וצריך לכלול אותם פנימה לדעתי האישית קח את גרושתך לשיחה ותסביר לה את העניין.. אולי זה יעזור..בכול אופן שיהיה בהצלחה..

rrredshay

New member
הי

במקרה הזה, החבר החדש (היום בעל) לא דחק את הילדים הצידה, יש לו גם ילד והם מתיחסים לשלושתם יפה וטוב. המקרה של אתמול היה אמנם חד פעמי, אבל חמור מאד כלפי הילדה ואחים שלה (הביולוגי והחורג) שנפגעו גם מהמקרה.

anat315

New member
טוב..

שמחה לשמוע ומקווה לפחות בשבילך שזה חד פעמי ושזה לא יחזור על עצמו אתה יודע כולנו מדברים מהבטן ולא מהראש לפעמים אבל כולנו שוגים לפעמים מה שחשוב זה לא לחזור על הטעוית וללמוד מהן..

rrredshay

New member
עוד משהו קטן

אח שלה (6) התקשר דיבר איתה בטלפון אתמול ובכה לה "אל תישארי לבד, רציתי להשאר איתך ולשמור עלייך..." נראה לי שגם הוא לקח את זה קשה.

בת עולם

New member
אני מקווה שזה היה חד פעמי

אני הייתי במקומך הייתי מדברת עם האמא שלך בתך על זה שלא משאירים ילדה לבד ולא משנה מה היא עשתה מסתכנת להגיד שאם זה יהיה העונשהמקובל רצוי שעובדת סוציאלית תתערב, אבל רק אם באמת האמא לא מוכנה להקשיב

רומנteaת

New member
התחרפנה, אבל לגמרי...

אני לא יודעת מה הייתי עושה במקומך- כמובן שמבטלת הכל ורצה להיות איתה, אבל מעבר לזה אני באמת לא יודעת מה האופציות ומה טיב היחסים ביניכם, אבל זה באמת משהו שמחייב טיפול והתייחסות לעומק, כי זה עלול לחזור על עצמו! אני חושבת שיש פה בעיה רצינית של האמא, כי היא צריכה להבין את הקושי שיש לילדה ללכת להורים של הבעל, זה לא סבא וסבתא, ואני ממש מבינה אותה אם לפעמים לא בא לה. אני לא חושבת שחייבים לקבל את הסרוב, אבל להשאיר אותה לבד זה העונש הכי דבילי שהייתי מצליחה לחשוב עליו. זו סיטואציה ממש בעייתית כי עכשיו היא עלולה להאשים אותך שאתה מתערב באיך שהיא מנסה לחנך אותה... בקיצור- אוף אחד גדול!

למעלה