-----קבלו משו סטייל-----

SashaSK

New member
-----קבלו משו סטייל-----

אז ככה מכיוון שאני לא יכול ליסוע על סקייט בגלל הפציעה אז התחלתי לערוך כדי להעביר את הזמן ואולי יצא מזה משו בסוף אז הנה קישור לסרטון שערכתי רוב הצילומים בטח כבר ראיתם אבל מה שחשוב זה שפעם ראשונה אני עורך סרטון ומעלה לאינטרנט ואני אשמח לקבל את דעתכם על העריכה וכל זה הנה קישור : http://www.youtube.com/watch?v=epQVB8rSOjs אהה ועוד משו בקשר לעריכה אני צריך קראק לפרימייר 1.5 אז אם יש למישו תנו לי קישור בבקשה אהה ועוד משו מאיפה אני יכול להשיג את התוכנה אפטר אפקטס? טוב זהו זה חאלס לחפור תהנו מהסרטון ...........

yarinigaaa

New member
מה שאני חושב

המוזיקה לא כ"כ התאימה לסרטונים, והגזמת קצת עם חלק מהטרנזישנים, ובסוף של השיר היה יכול להיות יותר יפה אם הוא היה יורד בהדרגה ולא נעצר בבת אחת. אבל בשביל עריכה ראשונה יצא יפה לדעתי

nevojer

New member
סשה אני יהרוג אותך

אפטר אפקטס פשוט תוריד מאימיול או ביטורנט או כל תוכנת שיתוף ולא אין את זה באתר אינטרנט! tryout זה לא נחשב! ולא צריך קראק! צריך סיריאל ואז לאמת אקטיביישן עם אוט'ריזיישן קיצר אני בא אלייך יום רביעי תתאפק עד אז יאללה ביי חח

SashaSK

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

יש .... טוב אני יתאפק עד יום רביעי

k l o n

New member
סרט נחמד בתור התחלה..

הכניסות לקטעים קצת מעייפות את העניים אבל סבבה בעיקרון.. ומסכים עם yarinigaaa לגבי המוזיקה... ודורגי נחמד בשביל סרט ראשון...

למעלה