קבלו משהו

avivs

New member
../images/Emo41.gifנצל"ש - עוד קצת חדשות.

טוב, כבר דיברנו על זה שטורי עומדת להופיע עם שירים חדשים ב19 במרץ. אז הנה הסט ליסט: new song Silent All These Years new song new song Leather new song "encore": Cars & Guitars 4 שירים חדשים אמורים לתת לנו תחושה של מה לצפות מהאלבום. בכל מקרה, לא בטוח שנוכל לשמוע את השירים האלה מההופעה מיד, אבל הגיוני שכן. החדשות העוד יותר טובות הן שיום אחרי ההופעה, ב20 במרץ, טורי מתכוונת לשחרר שיר אחד או יותר בגרסה של הופעת סטודיו. (זוכרים את ALMOST ROSEY שיצא בגרסה כזו לפני? הוא לא היה בדיוק כמו באלבום, אבל האיכות הייתה מצוינת). בכל מקרה, עוד שבועיים וחצי כבר נוכל לקבל איזשהו מושג על מה שמצפה לנו. אז זהו בינתיים. עדיין אין תאריך רשמי ליציאת האלבום, אבל כנראה שנשמע משהו רשמי עד ה20 למרץ. המשך יום טוב.

noosh

New member
מגניב

נקווה לטוב :( מוזר שהיא מפרסמת סטליסט לפני.

rfranko

New member
אווו איזה כיף, מדגדג לי בקצות האצבעות כבר

אני מתה כבר לשמוע מה היא עשתה הפעם כפרה עליה

Gremshnit

New member
מה, למה גיטרות ומכוניות? ../images/Emo7.gif

נראה לכם יש קשר בין השירים החדשים לאלו הוותיקים? אולי זה מצביע על כיוון מוזיקלי/תכניתי מסויים... כאילו, לי לבנתיים עולה הרושם של ביקיפר או משהו. אבל לא יודע, אולי לגיטרות ומכוניות יש יותר מדי נוכחות. בעעע...למה לא, שתסיים באירלנד ובכלל יהיה נהדר.

Gremshnit

New member
וכשחושבים על זה,

נכון שזה ממש ממש ממש ממש ממש מבאס אם טורי תנגן את אירלנד באיזשהי הופעה שלה שתהיה נוכח בה?

Gremshnit

New member
חחח לא יודע, לא שמעתי.

אבל זה מתקופת סקארלט, זה לא יכול להיות *עד כדי כך* גרוע. לא?

רעוּת

New member
אני לא יודעת, אני לא באמת זוכרת כלום ../images/Emo7.gif

הדחקה פוסט טראומתית
בכל מקרה, אם זה בא בליווי שירים כמו פרשס ו-LE וווינטר וווייטרס וג'ופיטר וכאלה, אז לא נורא. ושוב אזכיר לך שאני הייתי בהופעה של טורי ואתה לא והיא בטח לא תחזור לכאן יותר כי היא תמות מזיקנה לפני, מה שאומר שפספסת הזדמנות חד פעמית לראות את טורי בארץ הקודש, מה שאומר שבאסה לך.

noosh

New member
שומדבר לא היה נורא אז

אבל נגיד, הייתי מעדיפה את HIMH במקום. סתם, זה היה קצת מעצבן פשוט כי זה ברור שהיא נגנה את השיר כי זו ישראל וזה הולם. וכי ידענו שהיא תנגן אותו
. וגם כי אף אחד לא באמת מכיר את המילים של השיר הזה. זה קצת הרגיש כמו מקום מבוזבז לשיר אחר. אבל כמו שאמרתי - שומדבר לא היה נורא באותו הרגע (אם מגדירים "נורא" כ"שיר לא טוב", לא כ"אמג אני רוצה למות עכשיו").

rfranko

New member
ולכן לא רואים הופעות בארץ...../images/Emo122.gif

ככה שבחו"ל לא מקבלים שירים מוזרים כמו סיסייד מצד שני אךךךךך איזו הופעה מעולה זאת היתה נסגדת לדורותיה פשוט! וזה הכל בזכותנו אוף בא לי עוד הופעה כזו נר

noosh

New member
הו, כלכך רואים הופעה כזאת בארץ

גם אם זה אומר שמקבלים את סיסייד. אמנם לא הייתי בהופעות שלה בחו"ל, אבל אישית לא נראה לי שמשהו היה משתווה לזה. לכל מי שהיה שם, לכל היום שקדם להופעה, לכל ההייפ, ולהופעה עצמה, כמובן.

avivs

New member
בM&G

מישהו ביקש מימנה להופיע עם השיר הזה, והיא רשמה את השם של השיר על היד. כמובן שעוד אנשים ביקשו שירים, אבל יכול להיות שאם לא היו מבקשים היא לא הייתה מבצעת אותו. בכל מקרה, אני הייתי בטוח שהיא תופיע עם DARK SIDE OF THE SUN בגלל שהיא בישראל.

למעלה