קבלו משהו מגניב :]

PrInCeS LiAh

New member
הייתי בתעשיה ולא קניתי כרטיס אבל

את ההופעה של בית הבובות שמעתי מעולה מבחוץ! ו... היה ממול להופעה פאב בשם אמאטיס שאם יושבים שם במרפסת על כיסא אפשר לראות את ההופעה גילינו את הטריק הזה בהופעה של היהודים.בכל מקרה הופעה של היהודים לא יצא לי לראות אבל משום מה היתה לי הרגשה של דה ז'ה וו מטורפת מההופעה של בית הבובות חוץ מההתחלה המגניבה של כי אם לא אז בשביל מה אבל בכל זאת נהנתי.

PrInCeS LiAh

New member
אה עוד משהו מישהו ראה אם..

אמיר שם את החולצה עם הפיטריה? חולצה להיט!

זiהרים

New member
הם שרו עם היהודים?

ויש מצב אתה מסביר לי איך אני מגיעה לאיזור של ההופעה? (היום..) (והאמת שראיתי פעם אחת ת'חולצה הזאת, וזה היה על שי, מזמן. )

Baiana

New member
חשבתי שלהחליף בגדים..../images/Emo110.gif

זה קטע כזה רק של בנות. במיוחד בנות באולפנות ודברים כאלה. מוזר.

hagarshtar

New member
אמיר אמיר ו..../images/Emo118.gif

כל הערסים וכל הפקאצות וקיצר כל מי שעמדתי לידו אמר כזה יאא איזה חולצה חזקה יש לסולן.

Baiana

New member
חחחחח../images/Emo110.gif

"חולצה חזקה" חולצה? חזקה? אולי יפה, מגניבה..אבל..חזקה?! WTF?!

eden456

New member
לגבי הבנות האולפנה ...

גמני אחת מהם .. אבל זה באמת נכון !:-LOL למרות שאף פעם לא עשיתי את זה

Baiana

New member
הה..לא אמרתי../images/Emo110.gif

שזה משהו רע או משהו כזה. סתם ציינתי עובדה. גם אני שנה הבאה אהיה באולפנית..וגם אני אולי אחליף בגדים עם חברותיי=] סתם אמרתי שמוזר שגם בנים מתחלפים
וכמו שזוהר אמרה- אנחנו כאלו עמוקים..

PrInCeS LiAh

New member
היא גורמת לו לעשות דברים הזויים

שהייתי באחוה מצאתי את עצמי שואלת הרבה פעמים מה הוא עושה? אבל באמת חולצה מגניבה! ושמישהו יסביר לי פעם אחת ולתמיד! מה הקטע הזה של המשפט אנחנו הולכים ואם תקראו לנו נשוב שזה היה באחוה אחרי שהם הלכו וקראנו להם קלטתי את המעשנים בלהקה חוזרים סיגריה שהבולט שרץ לי בראש זה נתן למה שלא תגידו פשוט אנחנו יוצאים להפסקת סיגריה תיכף נשוב חחחחחח ואהבתי את התוספת של רק את הסיגנון שלך אני אוהב אחלה תוספת!

למעלה