קבלו משהו יפה... קצת ילדותי אבל זה יהיה נחמד עם כל אחד יראה אך הוא עשה את שלו לחצו כאן
S shiroshy New member 12/12/04 #1 קבלו משהו יפה... קצת ילדותי אבל זה יהיה נחמד עם כל אחד יראה אך הוא עשה את שלו לחצו כאן
A AsHtOn GiRl 3 New member 13/12/04 #2 מיצי|../images/Emo186.gifחח כן אני מכירה../images/Emo9.gif אבל יש בעיה עכשיו הםהעשו רק כמה בחינם ואת השאר הם לא נותנים רק אם עושים מנוי או משהו וזה נראה לי עולה כסף... את מה שנתת עכשיו- אשטון לא ברשימה של הבחינם.... אז איך נתת לנו קישור?
מיצי|../images/Emo186.gifחח כן אני מכירה../images/Emo9.gif אבל יש בעיה עכשיו הםהעשו רק כמה בחינם ואת השאר הם לא נותנים רק אם עושים מנוי או משהו וזה נראה לי עולה כסף... את מה שנתת עכשיו- אשטון לא ברשימה של הבחינם.... אז איך נתת לנו קישור?
A AsHtOn GiRl 3 New member 13/12/04 #3 ../images/Emo108.gif../images/Emo186.gifאההה לא משנה!! הם ביטלו את זה
L L i l A L o New member 13/12/04 #7 המ. אחיו התאום עבר ניתוחים שהוא היה קטן, והוא היה חולה במשוה אם אני לא טועה, ולכן הוא נראה ככה.
B B a M b i 1 New member 13/12/04 #8 כן..מסכן הוא לא ממש בסדר! הוא חולה, עבר השתלת לב בעבר נדמה לי. הנה עוד תמונות של שניהם.
M morg77 New member 14/12/04 #10 איזה חמוד אשון../images/Emo99.gif איזה יופי שאפשר להלביש אותו שם הוא יפה
B B a M b i 1 New member 15/12/04 #13 לא נורא, עכשיו את יודעת...אגב אשטון למד הנדסה ביוכימית בגלל מה שהיה לאח שלו,הוא רצה לעזור לאנשים אחרים!
לא נורא, עכשיו את יודעת...אגב אשטון למד הנדסה ביוכימית בגלל מה שהיה לאח שלו,הוא רצה לעזור לאנשים אחרים!