קבלו מה קניתי
ש שוטה על הגבעה New member 22/6/04 #5 יפהההההההההההההה מה זה הדברים האלה ששמים על הצואאאאר כמו הילדים הקטנים כדי שלא יאבדו תפלאפון??????? לאמשנה-זהה עדיין יפה!! ויייייהייי! [ תתיחדש!! הייתי בים!! היהההההההההההההה פסדר....
יפהההההההההההההה מה זה הדברים האלה ששמים על הצואאאאר כמו הילדים הקטנים כדי שלא יאבדו תפלאפון??????? לאמשנה-זהה עדיין יפה!! ויייייהייי! [ תתיחדש!! הייתי בים!! היהההההההההההההה פסדר....
D DrKasperrrr New member 22/6/04 #6 הממ..לא..זה בכיס זה סתם ליופי כשמוציאים את הפלאפון ואז כולם "יהה איזה יפההה..."
ש שוטה על הגבעה New member 22/6/04 #7 אההההההההההה.... חחחחחח אז פאנננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננן
ח חצילה מטוגנת New member 23/6/04 #9 ממ.. ילדים קטנים? =/ יש לי שכנה בת 60 שהולכת עם זה.. אבל חפיף יפה!!
ס סוריקטה1 New member 23/6/04 #10 אהבתי את החתימה. יש גם את: "בוטי וקוטי וחסה וכרוב, זבוב יעופף אבל עוף לא יזבוב שאל עוד חידה ואשיב לך שוב, בוטי וקוטי וחסה וקרוב." זה חלק משיר של פו מתוך היומולדת של איה.
אהבתי את החתימה. יש גם את: "בוטי וקוטי וחסה וכרוב, זבוב יעופף אבל עוף לא יזבוב שאל עוד חידה ואשיב לך שוב, בוטי וקוטי וחסה וקרוב." זה חלק משיר של פו מתוך היומולדת של איה.
ק קיווי הכרובית New member 24/6/04 #13 כן זה באמת יפה אבל... לפי דעתי זה אל הולך בדיוק ככה בספר...העתקת את זה ישר מהספר?
ס סוריקטה1 New member 24/6/04 #14 אני לא ככה מהראש (שוב הזיכרון, ידעתם שאין גבול לקיבולת של הזיכרון שלנו? יש גבול תאורטי אבל אף פעם לא תגיעו אליו...)
אני לא ככה מהראש (שוב הזיכרון, ידעתם שאין גבול לקיבולת של הזיכרון שלנו? יש גבול תאורטי אבל אף פעם לא תגיעו אליו...)
ק קיווי הכרובית New member 25/6/04 #15 חחחח כל הכבוד על המפשטים מנמו! גם תימנים הם חברים לא אוכל(= אבל איםה הם אומרים פיתיון כריש!? (אני ראיתי את זה רק באנגלית סורי..)
חחחח כל הכבוד על המפשטים מנמו! גם תימנים הם חברים לא אוכל(= אבל איםה הם אומרים פיתיון כריש!? (אני ראיתי את זה רק באנגלית סורי..)