קבלו לוגו!
R rocket New member 10/4/04 #2 ... תגידו יש פה עוד מישהו חוץ מני שהיה (או שעדיין נשאר) ממש אובססיבי לאיסוף של כל סוגי הלוגואים הקיימים של הלהקה ?
... תגידו יש פה עוד מישהו חוץ מני שהיה (או שעדיין נשאר) ממש אובססיבי לאיסוף של כל סוגי הלוגואים הקיימים של הלהקה ?
ב בינג New member 10/4/04 #4 גם אני אוסף!!! אני מחפש סמל ממש ענק אם למישהו יש, שאני יוכל להדפיס אותו, ללכת לחנות ולהשים את זה על חולצה , ואני לא מוצא
גם אני אוסף!!! אני מחפש סמל ממש ענק אם למישהו יש, שאני יוכל להדפיס אותו, ללכת לחנות ולהשים את זה על חולצה , ואני לא מוצא
ב בינג New member 11/4/04 #8 אממממ פשוט הסמל הרגיל או החדש של אירוסמית', בגודל שמתאים לחולצה, בערך בגודל של דף A4...תודה
T TaZa1 New member 11/4/04 #9 אני אכין לך את הישן.. הוא כמעט מוכן כנראה תקבל אותו מחר.. רק תן את האייסי שלך שאני אשלח את הקובץ אגב.. איזה צבע?
אני אכין לך את הישן.. הוא כמעט מוכן כנראה תקבל אותו מחר.. רק תן את האייסי שלך שאני אשלח את הקובץ אגב.. איזה צבע?
T TaZa1 New member 12/4/04 #12 יודע מה.. סבבה ../images/Emo9.gif אבל אני צריך קצת זמן.. אין לי נגישות למחשב ביומיים הקרובים
T TaZa1 New member 12/4/04 #13 אוקיי החדש מוכן ../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif כבר נשלח לך באייסי בהזדמנות