קבלו כמה........

BIGO-G

New member
נסכם את הטיפשות שלך בהודעה הזאת

אתה בחור דיי כישרוני, היפ הופ או לא היפ הופ. הרבה שכל אין לך, לא נורא. גם החלוצים, גם אייל B וגם שב"ק כישרונים, להם לעומתך כנראה יש קצת שכל, ותוכל מבחינתי לפתוח עוד פעם בשרשור כל כך עלוב שרק יראה על הטיפשות שלך ביום שיהיה לך אחוז מהכישרון שלהם.

moshe one 24

New member
אנשים אחרים רושמים שטויות בעיתונים

אז למה לי אסור !!! ויש לי יותר שכל משלך יש תהיה בטוח בזה אבל זה לא קשור לויכוח. תשמע אני בדך כלל לא נוהג כמו שנהגתי היום ומעלה הודעות טיפשיות ומגוחכות (חלקם), אבל שאני רואה שמנסים לשטות באנשים ע"י פרסום שיקרי זה מעלה לי קצת את הקריזה , יש דברים שאני מוכן להתעלם מהן ויש דברים שלא אתה מכל האנשים צריך להבין אותי ולשמוח שאני עומד על הדעה שלי לפי איך שאני מכיר אותך אתה תומך נלהב בדמוקרטיה הישראלית (אולי אני טועה?) בכל אופן אני לא בא לפה בשביל לפתוח במלחמות זו הדעה שלי ואם זה תצטרך לחיות. אתה לא חייב להסכים איתי אני לא כופה עליך שום דבר אני פשוט מדבר מהלב ואם אתה נותן לזה להשפיע עליך אז הבעיה היא כולה שלך

BIGO-G

New member
לא אמרתי לך לשתוק אבל

רק הגבתי על הטיפשות שלך, כי אחרי הכל אני עושה את זה לטובתך, אתה יוצא עלוב מכל העניין..

moshe one 24

New member
אני מודה שההודעות האחרונת

יצאו קצת משליטה
אבל זה היה אמור להצחיק לא משהו רציני תודה שהעלתי לך חיוך על הפנים עם התגובות המפגרות אני יודע שאני צחקתי משלך

TakTik

New member
אני יכול להצטרף?....

נמאס לי לחשוב לבד....אני צריך מישהו שיעשה את זה בשבילי

DJ$upreme

New member
זה קשור להיפהופ כמו גאנד אנד רוזס

אני מפנה לעטיפה של APETITE FOR DESTRUCTION היפהופ לנצח.

rockninja

New member
דיסק ענקקקקקקקקק

למרות שסלאש מכר את הגיטרה שלו ולכן הוא לא משתתף בקאמבק של הלהקה

למעלה