קבלו כמה........

משה אל תתרגש יודעים שאתה טוב.

ויש פה מישהו גם כן לא רע נכון. תן לו קרדיט הוא יכול להתקדם... אבל קודם שיהיה מכור כמוך לגרפיטי ושיחייה את זה. אבל לא רע , לא רע.

tomoshe

New member
אם התמונה הזו קשורה להיפהופ

אז הקפלה הסיסטנית זה קומיקס. וחוץ מזה משה - מישהו עוד עלול לחשוב שאתה ציירת את כל התמונות בשרשור הזה אם לא תתן קרדיטים. ועוד דבר- לא שאני לא חושב שאתה מוכשר - אתה מאוד מוכשר בעיניי אבל להחליט מה תרבות ההיפהופ ומה לא, ולפסול אומנים מופלאים כמו אייל בי או להבדיל - שב"ק ס' - רק בגלל שהם לא ממש בטעם שלך - זה לא ממש חכם. נ.ב. אם אתה עובד שעות על דברים ולא לוקחים אותם - אל תתבאס - אולי פשוט תנסה גם לעשות דברים קצת אחרת? תפתח לעוד סגנונות?

moshe one 24

New member
אז כנראה שהקפלה הסיסטנית זה קומיקס

ואני רשמתי למעלה שהסקאצים הם של תותחים מחול אולי לא היה לך כח לקרוא עד הסוף אפשר להבין רשמתי הרבה אתמול את הרוב מתוך כעס אבל אני רגוע היום יותר:)

bboy tb

New member
האמת זה כן

תומאס אני מכבד אותך וזה, אבל למשה יש נקודה. אם זה לא קשור אז בי בויינג לא קשור ואמ סיז אמיתיים לא קשורים ודי ג'יים מוכשרים (שמכל אלה בארץ אין לנו יותר מדי) ובעצם כל ההיפ הופ זה בעצם החרא שיש באמ טי וי שזוכה ב Best Hip Hop... ולמה? כי הוא מתעלם מהתרבות ונותן לאנשים להגדיר אותו על שם תרבות שלמה... זה חלק מהתרבות אם תרצה או לא. יש חלק שנהנים רק מהמוזיקה ויש כאלה שחיים את התרבות. אני מעדיף את כל התרבות אבל כל אחד והעדפותיו... My 2 Cents...

tomoshe

New member
אתה הסתכלת לאיזו תמונה הגבתי????

אני מתפלא עלייך. לא טענתי שגראפיטי או ביבויינג או אמסיז לא קשורים! תסתכל טוב לאיזה תמונה הגבתי ותראה שזו תמונה במוטיבים של רוק כבד/מטאל/דת' שאין בינה ובין היפהופ דבר וחצי דבר.

moshe one 24

New member
tomoshe ישלי שאלה אליך

במוסיקת ראפ אין שילובים של רוק,אופרה,ג'אז ,פופ וכ'ו? אז זה אותו דבר באומנות הגראפיטי!!! אומן הגראפיטי בוחר לפי הרגשתו מה לשלב בתוך הגראפיטי שלו בכדי להעביר את אותו מסר שהוא בוחר אם תסתכל על עבודות שלי תוכל לראות קומיקס, רישומים, פנים המשולבים יחד עם הגראפיטי כי בסופו של דבר הכל מתחבר לדבר אחד המוסיקה והאומנות !!!

bboy tb

New member
מסכים

אם תראה את התפתחות הריקוד לדוגמא במשך השנםי תראה שהיום הרקדנים הכי טובים הם כל כך שונים וכל כך הרבה יותר פתוחים לסגנונות חדשים מאשר הבי בויז הישנים והראשונים. למשל דו נוק שהוא פשוט רקדן לכל דבר וזה די מסביר את העליה שלו לגמר ב"סטאר סרצ'". או את קלאוד או קראמבס שפשוט מושפעים כל אחד מדבר שונה. הסטייל קונג פו של הסטייל אלמנטס. אומנות לא יכולה להשאר אותו דבר. יכולה האמת, אבל אז זה נראה כמו הברייק בארץ. השפעה יכולה לבוא מכל מקום וכל עוד אתה שומר על הפאונדיישן זה חלק מהתרבות. לכן הציור הזה הוא חלק מהתרבות בדיוק כמו הרוק סטדי... נו לא אותו דבר, אבל גם כן חלק

hermoni

New member
שניה...

ציורים של מטאל נראים אצלך יותר קשורים להיפ הופ מאשר ציורי של אייל B עשה טובה ולך לקורס ציור או משהו כזה תולדות האמנות משהו שיסדר לך את הראש אחי....

moshe one 24

New member
חרמוני תקרא שוב מה שכתבתי

לתומשה אני לא חושב שהבנת אותי כמו שצריך ואל תתחיל להתנפל סתם זה מיותר וחסר טעם

hermoni

New member
לא התנפלתי

אבל חלאס אתה לא הקמת את תרבות ההיפ הופ ולא את אומנות ההיפ הופ ככה שאין לך זכות להגדיר מה זה היפ הופ ומה זה לא אני לא יודע מה זאת תרבות היפ הופ אז אני לא רץ להגדיר מה שייך ומה לא אני בסה"כ מדרג לפי יפה ולא יפה אז במטוטא ממך אל תחשוב שאתה יכול לקבוע מה כן נחשב ומה לא נחשב

moshe one 24

New member
היי אני רק מביע את דעתי

ורושם מה שיש לי על הלב כמו שכולם בפורום הזה עושים אתה יכול להסכים ואתה יכול לא להסכים

tomoshe

New member
אתה איש מצחיק.

אתה מסביר לי בלהט למה שילובים של דברים שמאוד רחוקים מההיפהופ (והציור שהבאת ממש ממש ממש רחוק...) יכולים להשתלב עם היפ הופ, ומצד שני אתה קובע שמה שאייל בי עושה, ומה שהוא משלב ישירות בתרבות ההיפהופ (כמו עטיפות של תקליטים) זה לא היפהופ. הצלחת לבלבל אותי. או את עצמך.

moshe one 24

New member
בא נעשה סדר כי מה שרשמת לא מובן לי

בכלל 1.אייל B לא עושה גראפיטי לא על קירות ולא באנמציה שלו ולכן לא נראה לי שהוא עונה על ההגדרה כאומן שקשור באיזשהי דרך להיפ הופ 2.אם לא שמת לב מאחורי השלד בסקאצ שהבאתי רשום GOT ONE בגראפיטי(והוא אחד האמנים הבולטים בתחום אומנות הגראפיטי) ולכן השילוב בין השלד לגראפיטי מתקיים 3.הייתי רוצה שתעלה את האומנות של אייל B לפה ואני מתכוון לאומנות שנחשבת בעינך לקשורה להיפ הופ אולי יש משהו שלא ראיתי ולכן אני באמת לא יודע על מה אני מדבר (ואני אתנצל כמובן) שנוכל לבחון מקרוב תודה

TakTik

New member
משהו לא ברור לי...

אתה אומר שבראפ יש שילובים של רוק,אופרה,ג'אז,פופ וכ'ו נכון? ועדיין אתה קובע שחלוצי החלל ושבק ס' לא עושים ראפ,

hermoni

New member
גבירותי ורבותיי

כולם לכבוד מעמדו של משה האיש והגדרה האיש שיגיד לכם מה זה ראפ האיש שקבע ששבק לא עושים ראפ האיש והמוח מאחורי התנועה לאטימות מוחין

moshe one 24

New member
אתה צודק בהחלט אני צריך לפתוח

תנועה
"התנועה לתמיכה בתרבות בהיפ הופ אמיתי ואיכותי יותר" מצטער על השם הארוך אם תבחרו בי אני מבטיח את סילוקם של כל המזויפים מהארץ טרנספר למזויפים SUPPRT TRUE HIP HOP LORD FINESSE THE AWAKENING

למעלה