קבלו... חינה שלי....
¥ ¥EleVatioN¥ New member 1/9/04 #3 איזהיפההההההה../images/Emo129.gif אעעעע יו הפלאפון שלי כל כך מגניב לי ת'צורהה אין אני לא יכולה יותרררררר הוא כל כך חמוד שהוא מהבהבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב ><
איזהיפההההההה../images/Emo129.gif אעעעע יו הפלאפון שלי כל כך מגניב לי ת'צורהה אין אני לא יכולה יותרררררר הוא כל כך חמוד שהוא מהבהבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב ><
¥ ¥EleVatioN¥ New member 2/9/04 #9 אני פלאפונופיבית ../images/Emo129.gif עוד רגע אני עושה את הפלאפון שלייייייייייייייייי יו הוא כה שווה כה קטן כמהבהב כה רוטט (סוטים!!! אבל הייתי חייבתצ לרשום זה כל כך מצחיק ) טוב עזבו המוח שלי קצת דפוק
אני פלאפונופיבית ../images/Emo129.gif עוד רגע אני עושה את הפלאפון שלייייייייייייייייי יו הוא כה שווה כה קטן כמהבהב כה רוטט (סוטים!!! אבל הייתי חייבתצ לרשום זה כל כך מצחיק ) טוב עזבו המוח שלי קצת דפוק
L limors2 Well-known member 1/9/04 #7 וואי איפה קנו לך??? אני מתה על הפלאפון הזה!! כבר פול זמן שאני רוצה אותו!!! פליז!! אני חייבת לדעת מאיפה!!!
וואי איפה קנו לך??? אני מתה על הפלאפון הזה!! כבר פול זמן שאני רוצה אותו!!! פליז!! אני חייבת לדעת מאיפה!!!
I Im The Sun New member 2/9/04 #12 חחח את מזה לא מעודכנת...../images/Emo42.gif לעזה הגיעו הדגמים בלי המזלג, לא שווה את הכסף באמת אורלע, חשבתי שאת מבינה בניידים
חחח את מזה לא מעודכנת...../images/Emo42.gif לעזה הגיעו הדגמים בלי המזלג, לא שווה את הכסף באמת אורלע, חשבתי שאת מבינה בניידים
¥ ¥EleVatioN¥ New member 2/9/04 #13 *מתביישת*../images/Emo129.gif מאז שקיבלתי את פלי, הפלאפון החדש שלי אני לא שמה כבר על פלאפונים אחרים חחחחחחחחח הוא כבש אותי אני לא יכולה להוריד את הידיים ממנו!!!!
*מתביישת*../images/Emo129.gif מאז שקיבלתי את פלי, הפלאפון החדש שלי אני לא שמה כבר על פלאפונים אחרים חחחחחחחחח הוא כבש אותי אני לא יכולה להוריד את הידיים ממנו!!!!